Съдът в Лос Анджелис призна актьора Дани Мастерсън за виновен

...
Съдът в Лос Анджелис призна актьора Дани Мастерсън за виновен
Коментари Харесай

Актьорът Дани Мастерсън е признат за виновен по две обвинения в изнасилване

Съдът в Лос Анджелис призна артиста Дани Мастерсън за отговорен по две от трите обвинявания за обезчестяване при още един развой в сряда, съгласно окръжния прокурор на Лос Анджелис, осведоми Си Ен Ен.

По третото обвиняване журито е останало без глас, заяви окръжният прокурор.

" Искаме да изразим благодарността си към трите дами, които излязоха и самоуверено споделиха прекарванията си. Техният кураж и мощ са ентусиазъм за всички нас ", съобщи окръжният прокурор Гаскон. " Макар да сме разочаровани, че журито не осъди Мастерсън по всички обвинявания, ние почитаме решението им. "

47-годишната звезда от " Шоуто на 70-те " пледира почтен за изнасилването на три дами в дома си при обособени произшествия сред 2001 и 2003 година

Той е изправен пред допустима присъда от 30 години до доживотна в щатски затвор.

След произнасянето на присъдата в сряда Мастерсън е бил арестуван под стража.

Процесът стартира на 24 април, а делото бе предадено на правосъдните заседатели на 17 май. Мастерсън е представляван от юристите Шон Холи и Филип Коен. Заместник-прокурор Ариел Ансън и заместник-прокурор Райнхолд Мюлер са обвинители по делото.

" Изпитвам комплициран набор от страсти - облекчение, безсилие, мощ, горест - знаейки, че моят принудител, Дани Мастерсън, ще бъде изправен пред отговорност за незаконното си държание ", съобщи " незнайна 2 " пред CNN в изказване посредством своя представител.

Това е вторият правосъден развой по делото против Мастерсън. Първият развой, почнал през октомври 2022 година, беше разгласен за " правосъдна неточност " през ноември, откакто правосъдните заседатели останаха в невъзможност, заяви тогава окръжната прокуратура на Лос Анджелис.

Мастерсън е най-известен с ролята си на Стивън Хайд в " Шоуто на 70-те ", което се излъчва в продължение на осем сезона по Fox от 1998 година до 2006 година и в което вземат участие Мила Кунис, Аштън Къчър, Лора Препон, Тофър Грейс и Уилмър Валдерама.

Къчър и Мастерсън участваха и в сериала на Netflix " Ранчото " от 2016 година, само че Netflix и продуцентите отписаха Мастерсън от сериала на фона на обвиняванията в обезчестяване. По това време Мастерсън съобщи, че е " явно доста отчаян " от това решение, в изказване за CNN.

Новината за обвиняванията датира от март 2017 година, когато журналистът и някогашен редактор на Village Voice Тони Ортега написа на уеб страницата си " The Underground Bunker ", че Мастерсън е разследван от полицейското ръководство на Лос Анджелис.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР