Съдът в Бургас задържа под стража 24-годишният софиянец Златан Миланов,

...
Съдът в Бургас задържа под стража 24-годишният софиянец Златан Миланов,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, ранил полицай при гонка в Бургас

Съдът в Бургас задържа под стража 24-годишният софиянец Златан Миланов, който при гонка с полицията блъсна патрулна кола и рани служител на реда. Раненият взводен пълководец Иван Панчуков бе с комоцио, и бе настанен за лекуване в държавната болница в Бургас, написа БГНЕС.

Шофьорът се е укрил и се търси

След като блъснал странично патрулната кола, престъпно проявеният юноша е избягал от произшествието, и беше разгласен за търсене.

Той е упрекнат, че на 15 юни незаконно е попречил на полицейски чиновници да изпълнят отговорностите си по запазване на публичния ред и обезпечаване на сигурността на придвижването по пътищата. Мъжът не е спрял на подадения от патрулната кола звуков и светлинен сигнал, ускорил скоростта и се е опитал да избяга.

 Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител  Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител

Днес в съда стана ясно, че той се е укривал 5 дни, след което през вчерашния ден самичък се предал в полицията. Не е ясно дали е бил дрогиран по време на гонката.

„ Казва, че не е използвал опиати, приятелката му споделя, че е използвал. Имаме несъгласие, нямаме експертиза. По негови данни, той се уплашил, паникьосал, дал газ и хукнал да бяга с колата. Навлязъл в кръстовище, в което нямало светофари. Кола излязла от път без преимущество и той се блъснал в нея ", съобщи за юристът му Радослав Николов.

От прокуратурата обявиха, че младежът е бил лишен от правото да ръководи МПС за период от 2 години поради отвод да бъде пробван с техническо средство.

„ Освен това действието, предмет на сегашното произвеждане, е осъществено в изпитателен период на предишно наказание за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции. Автомобилът, който е управлявал, е с прекъсната регистрация. Гонката е в действителност много продължителна - през дребни улички, междублокови пространства, бариери. Цяло знамение е, че не е настъпил някакъв по-сериозен случай “, съобщи прокурор Христо Христов.

Ако бъде приет за отговорен, младежът може да лежи в пандиза до 3 години. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР