Съдът в американския щат Мисисипи осъди на 40 години затвор

...
Съдът в американския щат Мисисипи осъди на 40 години затвор
Коментари Харесай

Мъж наръга любовницата си 119 пъти

Съдът в американския щат Мисисипи осъди на 40 години затвор някогашен моряк от флота, който умъртви любовницата си в хотелска стая, заяви CBS News. 25-годишното момиче е било наръгано 119 пъти с хладно оръжие, сподели аутопсията.

21-годишният Дуейния Хикърсън направи цялостни признания за убийството на Дий Уигъм в хотелска стая преди дни. Причина за дейностите му е разкритието на момичето, че е трансджендър.

Резултатите от аутопсията демонстрираха, че жертвата е била намушкана 119 пъти, като огромна част от прорезните рани са били по лицето й. Нападателят беше арестуван по-късно от силите за сигурност.

След съдбовния случай бяха разкрити и повече детайлности за случая. Дуейния Хикърсън се срещнал с 21-годишната Дий Уигъм в интернет. В продължение на няколко месеца двамата са си писали, само че не е имало директен контакт.

В последна сметка обаче се вземат решение да се видят персонално и резервират хотелска стая в окръг Джаксън, Мисисипи. От охранителните камери излиза наяве, че срещата им вътре продължава 23 минути. След това мъжът излиза. „ Полудях, полудях “, показа пред съда обвиненият, който схванал, че неговата държанка е трансполова персона.

Майката на убитото момиче остро разкритикува съда и произнесената присъда. „ Един ден той ще може да се види със своите близки, само че аз няма да имам шанса още веднъж да видя щерка си “, съобщи майката на жертвата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР