Съдът стигна до присъда в гражданския процес между Гуинет Полтроу

...
Съдът стигна до присъда в гражданския процес между Гуинет Полтроу
Коментари Харесай

Призната за невинна: Гуинет Полтроу спечели делото за ски инцидента от 2016 г.

Съдът стигна до присъда в гражданския развой сред Гуинет Полтроу и Тери Сандерсън за конфликт със ски, който се случи преди седем години.

След по-малко от три часа разисквания журито откри, че 50-годишната Полтроу не е отговорна за удара и че пенсионираният оптометрист Сандерсън е отговорен на 100 %, и това е предизвикало щета на актрисата.

Gwyneth Paltrow Wins Ski Crash Trial, Jury Verdict Awards Her $1
— The Hollywood Reporter (@THR)
В хода на двуседмичното произвеждане журито беше натоварено със задачата да дефинира какво са правили Полтроу и Сандерсън преди и след случая от 26 февруари 2016 година, кой е бил скиорът и кой в кого се е блъснал.

Полтроу сподели в изказване: „ Чувствах, че приемането на погрешно изказване компрометира честността ми. Доволна съм от резултата и правя оценка цялата упорита работа на арбитър Холмбърг и правосъдните заседатели и им благодаря за тяхната внимателност в разглеждане на този случай. "

Сандерсън за първи път съди Полтроу през 2019 година Първоначално той заведе дело, търсейки обезщетение в размер на над 3,1 милиона $, само че арбитър Кент. Р. Холмбърг понижи тази сума до 300 000 $ преди началото на процеса на 21 март.

Полтроу поиска обезщетение от 1 $, както и адвокатски възнаграждения.

Gwyneth Paltrow whispered “I wish you well ” to Dr. Sanderson, the man who sued her over ski crash, as she left the courtroom with her $1 victory.
— Pop Base (@PopBase)
Преди журито да вземе решението си, те изслушаха редица медицински специалисти, както и членове на фамилията на Сандерсън, които приказваха за неговите пострадвания, здравна история и персона преди и след случая с Полтроу.

Самите Полтроу и Сандерсън свидетелстваха по време на процеса, като актрисата и пенсионираният доктор показаха противоположни отзиви за конфликта.

Jurors in Gwyneth Paltrow’s ski crash trial said Terry Sanderson was “100 percent ” at fault on a slope in Park City, Utah, and awarded the actress $1, the sum she had requested in her countersuit.
— The New York Times (@nytimes)
Той свидетелства: „ След известно време разбрах, че никой не има вяра какъв брой съществени са пострадванията ми “.

Когато Полтроу застана на позиция, сподели, че „ доста съжалява “ за Сандерсън: „ Изглежда, че той е имал доста сложен живот. Но аз не съм предизвикала случая, тъй че не мога да бъда отговорна за нищо, което след това му се е случило. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР