Съдът реши да остави 33-годишния Д.Н. за постоянно в ареста

...
Съдът реши да остави 33-годишния Д.Н. за постоянно в ареста
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, заплашвал съседи с брадва и деца с пистолет в Попово

Съдът реши да остави 33-годишния Д.Н. за непрекъснато в ареста по искане на Районна прокуратура-Търговище. Мъжът е притеглен като обвинен за многократни закани за ликвидиране към съседи и към малолетни лица от своя блок в Попово. Той също по този начин е направил и хулигански дейности , като е увредил входната врата на постройката, в която живее.

Престъпленията обгръщат интервала от 27 декември 2022 година до 8 февруари 2023 година Обвиняемият на два пъти заплашил свои съседи с ликвидиране и нанесъл голям брой удари на входната врата на блока. Поведението му предизвиквало състоятелен боязън у останалите живущи в кооперацията. Съседите му неведнъж подавали сигнали за агресивното му държание, като при последното посещаване на полицейски екип от Д.Н. било конфискувано мачете .

През лятото на 2022 година той отправил опасност с газов револвер и към две малолетни лица . Оръжието било конфискувано неотложно от органите на реда.

На 22 февруари тази година. Хората настояват, че са подлагани на систематичен тормоз години наред и се опасяват за живота си .

Обвиняемият е прочут на органите на реда и е осъждан. С разпореждане на наблюдаващия прокурор мъжът е арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване мярка за неотклонение по отношение на него. Днес съдът почете настояването за задържане и дефинира Д.Н. да остане в ареста .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР