Съдът решава дали да остави в ареста Евгения Банева. Тя

...
Съдът решава дали да остави в ареста Евгения Банева. Тя
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста Евгения Банева

Съдът взема решение дали да остави в ареста Евгения Банева. Тя е с мярка " задържане под стража " по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари.
 

Семейството предприемачи Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година

Те са в ареста по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари.
 

На 18 април Апелативният спецсъд остави Николай Банев ареста. Той е упрекнат в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари дружно със брачната половинка си Евгения Банева и майка си.
 
Съдът удостовери определението на първата инстанция със същите претекстове, като уточни, че има заплаха Банев да се укрие или да извърши ново закононарушение, както и задоволително данни да се направи обосновано съмнение, че той е създател на закононарушенията, за които е упрекнат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР