Съдът призна за виновен 67-годишния Н.Н., обвинен от Окръжна прокуратура

...
Съдът призна за виновен 67-годишния Н.Н., обвинен от Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

16 години затвор за мъж, заклал роднина при спор в село Громшин


Съдът призна за отговорен 67-годишния Н.Н., упрекнат от Окръжна прокуратура – Монтана за ликвидиране, осъществено от него по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Подсъдимият Н.Н. бил в обтегнати връзки с неговия родственик Л.С. На 24.02.2021 година, пред търговски обект в центъра на с. Громшин, област Монтана, сред двамата още веднъж станало сдърпване. Л.С. извадил газ-сигнално оръжие – револвер, и го насочил към подсъдимия. От разстояние създал изстрели към него, след което последвало сборичкване. Свидетели на случая се намесили, като съумели да ги разделят един от различен. 

Междувременно Н.Н. взел от автомобила си нож и последвал Л.С. Настигнал го и му нанесъл удар с острието на хладното оръжие в региона на гърба. Дори и след рухването на потърпевшия Н.Н. траял да му предизвиква пострадвания с ножа по разнообразни елементи на тялото. Веднага по-късно се качил в автомобила си и отпътувал. Вследствие на прободно-порезните пострадвания, довели до остра вътрешна и външна кръвозагуба, Л.С. умрял. 

Подсъдимият Н.Н. е наказан на 16 години „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване. Уважени са цивилен искове от по 100 000 лв. за гражданските ищци. Осъдителната присъда може да бъде обжалвана и протестирана в законоустановения период пред Софийски апелативен съд, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР