Съдът постанови домашен арест за шофьора на катафалка, който под

...
Съдът постанови домашен арест за шофьора на катафалка, който под
Коментари Харесай

Кастрофата с катафалка: Домашен арест за шофьора, който блъсна смъртоносно жена

Съдът постанови домакински арест за водача на катафалка, който под въздействието на наркотични субстанции блъсна и умъртви жена в Сапарева баня. Магистратите в Кюстендил оставиха без почитание настояването на Окръжната прокуратура за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

30-годишният Радостин е притеглен като обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност, при ръководство на МПС след приложимост на наркотично вещество.

Мярката би трябвало да се извършва по адресната му регистрация в Сапарева баня и му указва, че няма право да трансформира и напуща адреса си без позволение на съответния орган. Изпълнението на мярката ще управлява полицейското ръководство в Дупница.

Определението предстои на неотложно осъществяване, може да се апелира и стачкува в 3-дневен период, считано от през днешния ден, допълниха от съда.

На 22 юни, към 14:30 ч., на ул. „ Германея “ в Сапарева баня, мъжът е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като движейки се обратно не е ревизирал дали пътят зад него е свободен. По несъобразителност той е предизвикал гибелта на 64 - годишна жена от гр. Банкя, която пресичала уличното пътно платно.

Разследването сподели, че действието е осъществено след приложимост на наркотично вещество – амфетамин, открито с техническо средство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР