Съдът остави за постоянно в ареста обвинения за убийството на

...
Съдът остави за постоянно в ареста обвинения за убийството на
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста обвинения за убийството на 32-годишната Кристина Атанасова

Съдът остави за непрекъснато в ареста обвинявания за убийството на 32-годишната Кристина Атанасова в столицата. Това е Калоян Каймакчийски , съобщи „ Българска национална телевизия “. в квартал „ Захарна фабрика “ в столицата.

До момента доказателствата сочат, че Калоян е прострелял 32-годишната жена с два патрона . Убийството е било осъществено пред офиса на огромна телекомуникационна компания. Самият Калоян е бил с ръкавици и е употребявал револвер, който е на актуалната му другарка .

Засега се смята, че претекстът за убийството е, че Кристина Атанасова е прекратила връзката си с Калоян Каймакчийски . Съдът е безапелационен, че в случай че той бъде пуснат на независимост, може да извърши друго закононарушение или да се укрие. Освен това той е осъждан за опасност за ликвидиране и на друга негова някогашна другарка.

Жената, с която Калоян има връзка сега и която е военнослужеща, е дала показания и е удостоверила, че той е имал достъп до нейното оръжие . Тя е показала, че той е изхвърлил облеклата, с които е направил закононарушението.

Самата Кристина Атанасова се е обърнала към фондация „ Анимус “ за подпомагане на 9 март, откакто е била застрашена от Калоян, че това е последният 8 март в нейния живот. Но от организацията оповестиха, че те нямали право по закон да подават сигнал в полицията вместо жертвата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР