Съдът остави в ареста Васил Василев, арестуван за убийството на

...
Съдът остави в ареста Васил Василев, арестуван за убийството на
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста мъжа, обвинен за убийството в „Банишора“

Съдът остави в ареста Васил Василев, задържан за убийството на приятелката си Калина. По делото са разпитани околните на жертвата, направени са и експертизи по делото.

Oт заключението на правосъдните медици излиза наяве, че Василев не страда от психологично заболяване и интелектуалното му развиване е в границите. Няма данни за корист или взаимозависимост към алкохол и дрога, изясни прокурор Иван Тасков:

„ Той сега е вменяем и преди момента е вменяем. Дал е пояснения пред докторите, които са го освидетелствали и е давал първични пояснения пред органите на Министерство на вътрешните работи. “

„ Спомня си обстоятелството, че са били двамата дружно, обстоятелството, че е била сантиментална вечерята. Наистина има спор за едни СМС-и и оттова нататък той знае какво е направил...Той споделя, че не си спомня. Но и ние, и докторите, психиатрите, споделяме, че това е защитна версия. Сигурни сме, че всичко си спомня “, разяснява Иван Тасков.

„ Според мен той е изпаднал в потрес като е осъзнал какво е направил и по-късно към този момент в действителност се е обадил на татко си “, съобщи той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР