Съдът остави в ареста Спас Василев, мамил десетки във Facebook

...
Съдът остави в ареста Спас Василев, мамил десетки във Facebook
Коментари Харесай

Спас-Александър остава в ареста, адвокатът му: Искал е да помагa


Съдът остави в ареста Спас Василев, мамил десетки във Фейсбук с евтини самолетни билети под псевдонима Александър , съобщи БГНЕС.

Спас беше арестуван в края на предходната седмица и упрекнат за това, че през 2012 година при изискванията на продължавано закононарушение с три действия възбудил и поддържал в подвеждане несъмнено лице, че ще му обезпечи пакет от 10 самолетни билета до дестинации в Европа по желание на клиента и с това е предизвикало имотна щета в общ размер от 490 лева Обвинението е в началото. От през днешния ден Спас Василев е арестуван за период от 72 часа. В понеделник ще бъде поискана непрекъсната мярка задържане под стража.

Днес държавното обвиняване изиска от съда да го остави за непрекъснато в ареста. Софийски областен съд почете това и тъй като съгласно магистратите има действителна заплаха Спас Василев да се укрие.

„ Съжалявам!” – това беше едно от дребното неща, които сподели самият Спас Василев преди съвещанието на съда. Той отхвърли да го е направил поради пари, само че най-честият отговор на въпросите, които му задаваха репортерите беше, че юристът му ще приказва.

„ Ако осъщественото от Василев беше направено от компания, не предстои на никаква глоба. Опитал се е да оказва помощ на другари, на познати като ги доставя с билети”, сподели юристът му, съгласно който не му харесвало името Спас. „ Не зная за какво не му харесва името, щом е сложил друго име, значи не му харесва името”, сподели Георги Цанев. По думите на бранителя, Спас самичък се явил в ГДБОП.

„ Дейността на обвинения се отличава с много огромна дълготрайност във времето”, сподели прокурор Вероника Трифонова.
Мярката на Спас може да бъде обжалвана пред Софийски градски съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР