Съдът остави в ареста 17-годишния палестинец, обвинен за намушкването с

...
Съдът остави в ареста 17-годишния палестинец, обвинен за намушкването с
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста 17-годишния сириец, намушкал момче в София

Съдът остави в ареста 17-годишния палестинец, упрекнат за намушкването с нож на 16-годишно момче в София в петък. Непълнолетният емигрант, който е с филантропичен статут, даде обещание, че няма да напуща Центъра за краткотрайно настаняване и пожела да бъде освободен.

Той сподели още, че сега учи български и работи като стажант-фризьор в Студентски град, приключил е 9-и клас. От прокуратурата обаче настояха за най-тежката мярка " задържане под стража ", тъй като съгласно тях има заплаха обвиненият да се укрие, имало предпоставки и да извърши и друго закононарушение.

Раненият при спречкването на ул. " Пиротска " младеж е настанен в " Пирогов " без заплаха за живота.

" Съдът се произнесе, че е налице обосновано съмнение, че точно лицето, което е привлечено като обвинен е причинител на посоченото закононарушение. Ще се ревизират всички версии на следствието, въпреки всичко това е следствие на 72 часа ", сподели Надежда Иванова, прокурор.

" Не е обикновено, облеклата и обувките са му конфискувани след задържането, с тях се правят процесуално-следствени дейности, само че би трябвало да не се явява по този начин в правосъдна зала ", сподели Атанас Палашки, юрист на обвинения.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР