Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 36-годишен

...
Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 36-годишен
Коментари Харесай

Заради сушен добруджански бабек рецидивист получи “задържане под стража”

Съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на 36-годишен мъж по искане на Районна прокуратура - Стара Загора. Той е притеглен като обвинен по бързо произвеждане за лишаване на “ непознати движими движимости - няколко броя сушен добруджански бабек, без единодушието на материално виновното лице, с желание незаконно да ги присвои” , оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.
В хода на бързото произвеждане е открито, че действието е осъществено от мъжа в изискванията на рисков рецидив. След като на 30 март посетил огромен търговски обект и откраднал хранителни артикули, на април върнал в същия магазин и още веднъж направил кражба. Обвиняемият бил хванат след касовата зона на комерсиалния обект и бил предаден на полицията. Той е престъпно проявен, осъждан е обири и държане на високорискови наркотични субстанции. През януари 2019 година е излязъл от пандиза след изтърпяване на наказването си.
От събраните по делото доказателства магистратите от Районен съд - Стара Загора са решили, че може да се допусна, че обвиненият 36-годишен мъж е направил закононарушението. Според съда има действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение и му постанова мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Мярката може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд - Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР