Съдът не е вписал Атанас Зафиров, въпросът е кой ще

...
Съдът не е вписал Атанас Зафиров, въпросът е кой ще
Коментари Харесай

Нинова държи в шах БСП с подписа си

Съдът не е вписал Атанас Зафиров, въпросът е кой ще записва листите
Няма изясненост за претенциите на левите обединения

Корнелия Нинова държи Българска социалистическа партия и обединението в голяма взаимозависимост, тъй като само тя може да подписва документи, обясниха пред “Труд news ” социалисти. Преди дни тя лишила пълномощното на юристката на “Позитано ” 20 Аглика Виденова и тя към този момент не може да подписва.

Съдът към момента не е вписал Атанас Зафиров като краткотрайно представляващ Българска социалистическа партия и в края на предходната седмица наетата от новото управление външна юридическа адвокатска фирма е внесла искане до Софийски градски съд за вписването му. Според адвокати причина за бавенето е подадената тъжба от члена на Националния съвет на Българска социалистическа партия Крум Дончев против вписването на Зафиров. Адвокати, които обслужват партията, са безапелационни, че няма кой да се допусне авансово осъществяване, а съдът може да се произнесе и след месеци. А това значи, че е изцяло допустимо Нинова да записва и идващите листи на кандидат-депутати в ЦИК. При предходното внасяне на документите в тях изненадващо се появи на избираема позиция името на Калоян Методиев.

В Българска социалистическа партия разясняват, че няма и никаква изясненост какви ще са претенциите на левите обединения, с които столетницата разгласи обединяване преди Бузлуджа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР