Съдът наложи най-тежката мярка задържане под стража на собственика на

...
Съдът наложи най-тежката мярка задържане под стража на собственика на
Коментари Харесай

Собственикът на незаконния цех за цигари в Калугерово остава зад решетките

Съдът наложи най-тежката мярка „ задържане под стража ” на притежателя на незаконната база за рязане на тютюн в село Калугерово Георги Моллов. Според съдията по делото става дума за стройна скица и тежко съзнателно закононарушение с доста вложен запас.

Съдията съобщи, че закононарушението по 334 ал 2 т.3 и 4 планува отнемане от независимост. Освен това съдът намира, че по делото са налице задоволително броя осведомителни източници, които да потвърдят обосновано съмнение, че Моллов може да извърши нови закононарушения - разпитите на Пламен Петков и Тодор Неделчев - същите лица са взели участие при монтажа на машината за тютюн. И са разпознали обвинения като лицето, отговорно за обекта в село Калугерово. Още трима очевидци удостоверяват връзката на Моллов с производството, осведоми trafficnews.bg.

Разпитът на очевидеца Людмил Люпарев (управител на „ Начев трейд”) удостоверява, че не е посещавал обекта и че не познава обвинения, а единствено е заплащал сума по сметка на „ Мега билд ООД” за наем. Обстоятелствата за стопанисване на процесния обект се опровергават и от свидетелските показания. Съдът намира, че обвиненият е съпричастен с обвиняването и да извърши ново закононарушение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР