Съдът гледа при закрити врата мярката за неотклонение на задържаните

...
Съдът гледа при закрити врата мярката за неотклонение на задържаните
Коментари Харесай

Бруталното убийство на съпруг в София: Една от задържаните жени от 30 г. работи в МВнР

Съдът гледа при закрити врата мярката за неотклонение на арестуваните за гибелта на 44-годишен мъж майка и щерка. Те бяха арестувани, откакто убиха брачна половинка на дъщерята в четвъртък.

По-възрастната жена работи повече от 30 години в Министерството на външните работи. Жената е била консул на България в Тайланд и посланик от кариерата. По думи на юристите ѝ тя е социална персона.

44-годишния мъж е отишъл до адреса, на който живеят двете дами. Най-вероятно са се скарали за попечителството на децата, която той има с по-младата от тях. Вследствие на това той е бил погубен посредством удушаване в автомобила си.

„ Не приказват постоянно със съседите и живеят в квартала от скоро - по този начин разказват хората от блока 33-годишната жена и майка ѝ. По думи на съседи преди няколко дни в групата на блока непозната жена търсила липсващ мъж, съобщи БТВ.

Автомобилът на мъжа е открит в гора покрай хижа „ Алеко “.  

„ Обвинени са за съзнателно умъртвяване и продължаваме работата. Изключително интензивно. Престои голям размер от работа да се потвърди авторството на закононарушението. Заради неуредени връзки сред брачен партньор и брачна половинка. Влошени взаимоотношения поради наставнически права “, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Според източници на БТВ младата жена работи в община Бургас. Тя е в майчинство с второто си дете, бащинството върху което е част от разногласието с убития мъж. За негов татко с изключение на починалия претендирал и някогашен народен представител. Разследването по случая продължава.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР