Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районната прокуратура в Лом

...
Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районната прокуратура в Лом
Коментари Харесай

Стана ясна съдбата на софиянеца, направил наркооранжерия в монтанското село Василовци

Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Районната прокуратура в Лом и отбраната на подсъдимия А. Б. от София, упрекнат в това, че отглеждал и държал марихуана в парцел в село Василовци.
28-годишният мъж се е признал за отговорен за това, че в нарушаване на закона отглеждал растения от рода на конопа (марихуана).



На 28 юли, при претършуване на употребен от него парцел на ул. „ Св.св. Кирил и Методий “ в селото, полицейски чиновници открили 12 растения с височина от 70 до 270 сантиметра.
Общото количество на конфискуваната суха растителна маса е 2 050 грама, със наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол 11.86 %.
Стойността на дрогата, изчислена за потребностите на съдопроизводството, според Постановление на Министерски съвет, възлиза на 12 300 лв..
Освен това, над 200 грама от същия опиат, държани от подсъдимия нелегално, били открити на маса в двора на парцела, в буркани в коридора и в една от стаите в къщата.
Стойността на конфискуваната марихуана възлиза на 1 766.58 лв..
За осъществените от А. Б. незаконни действия, с определение на съда, му е наложено едно общо наказване една година „ отнемане от независимост “ с тригодишен изпитателен период.
На районния контрольор, отговарящ за региона по местоживеене на подсъдимия, е предоставено осъществяване на възпитателната работа по отношение на него.
Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР