Съдържателите на верига публични домове в Пловдив Силвия Луканова и

...
Съдържателите на верига публични домове в Пловдив Силвия Луканова и
Коментари Харесай

Вижте съдържателите на разкритата верига от публични домове СНИМКИ

Съдържателите на верига обществени домове в Пловдив Силвия Луканова и Филип Ангелов бяха доведени под стража в Окръжен съд - Пловдив, където магистратите ще решат дали да ги оставят в ареста.

От началото на 2022 година до 16 юни 2023 година те  предоставяли систематично пространства на разнообразни лица за осъществяване на полови услуги за приемане на полза – закононарушение по член 155 алинея 3 вр. алинея 2 вр. член 20 алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Двамата са упрекнати и за това, че в интервала от 02.09.2022 година до 15. 03. 2023 година, в гр. Пловдив, в съучастничество, са направили покупко-продажби с имущество, за което са знаели, че е било добито посредством горното закононарушение – закононарушение по член 253 алинея 4 вр. алинея 1 вр. член 26 алинея 1 вр. член 20 алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс, разяснява прокурорът Светослава Пенчева. 

По досъдебното произвеждане е открито, че Ангелов и Луканов са наемали жилища в  Пловдив и ги отдавали на разнообразни лица за полови услуги против възнаграждение. Двамата давали на притежателите месечен наем за жилищата, а лицата, които ги употребили за осъществяване на полови услуги, плащали на  двамата сред 50 и 70 лева на вечер. За горепосочения интервал били наети към 26 жилището в разнообразни квартали в Пловдив. Получените пари двамата обвинени вложили в 5 жилището в града и няколко автомобила.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР