Съдържание:Земните зодии - Телец, Козирог и ДеваВъздушните зодии - Близнаци,

...
Съдържание:Земните зодии - Телец, Козирог и ДеваВъздушните зодии - Близнаци,
Коментари Харесай

Коя зодия съм?

Съдържание:

Земните зодии - Телец, Козирог и ДеваВъздушните зодии - Близнаци, Водолей, ВезниОгнените зодии - Овен, Стрелец, ЛъвВодните зодии - Скорпион, Риби, Рак  Коя зодия съм?

Въпреки скептицизма зодиакалните знаци са известен способ за установяване на характера на индивида. Те, несъмнено, не са способни да кажат тъкмо какъв е един човек, само че основават сборен облик от общите качества на хората от една и съща зодия.

Използват се както в астрологията, по този начин и в логиката на психиката. Ако желаете да опознаете себе си по-добре, разберете каква зодия сте.

Разположението на планетите по времето, в което сте се родили, дефинира вашата зодия. Обикновено, когато приказваме за зодия, става на въпрос за тази, в която е слънцето в деня на раждането ви. Това се смята за най-значителното въздействие и главната зодия на индивида.

Отделно, всички други планети имат сходна функционалност. Например, в случай че Меркурий ви е във Везни, то значи общуването ви е като на зодия Везни и пред другите хора изглеждате като везна. Това обаче е доста обширна тематика и в случай че ви интересува повече, то потърсете каква е вашата натална карта.

 Зодии и натална карта

Зодиакалните знаци са 12 на брой. Разделят се на четири типа и всеки от тях има своите общи характерности.

Земните зодии - Телец, Козирог и Дева

Телци са родените от 20 април до 20 май. Козирозите пък са в края и началото на годината – от 22 декември до 19 януари. А Девите са родени от 23 август до 22 септември. Те са познати като безусловно земните представители на зодиака. Имат точни цели в живота и постоянно вървят към тях, крепко стъпили на змята. Те постоянно търсят финансова непоклатимост.

Въздушните зодии - Близнаци, Водолей, Везни

Близнаци – от 21 май до 20 юни, Водолей – от 20 януари до 18 февруари и Везни – от 23 септември до 22 октомври. Въздушността им ги прави по-повърхностни и нерешителни в живота, само че по тази причина и по-забавни и отпуснати. Нещата бързо им омръзват и имат потребност от непрекъсната умствена интензивност.

Огнените зодии - Овен, Стрелец, Лъв

 Огнени зодии

Те в действителност имат огнен характер. Овните са родени от 21 март до 19 април, Стрелците пък от 22 ноември до 21 декември и лъвовете са родени сред 23 юли и 22 август. Приключенците на зодиака, те са много прями и уверени в себе си. Винаги ги влекат нови инициативи и провокации.

Водните зодии - Скорпион, Риби, Рак

И четвъртият тип зодии са водните. Това са Скорпион – от 23 октомври до 21 ноември, зодия Риби – от 19 февруари до 20 март и Рак – от 21 юни до 22 юли. При тях водата в действителност е сълзи, тъй като те са извънредно прочувствени персони. Ракът е прочут като мощно раним, скорпионът е податлив да се ядосва и да е ревнив, пък рибите съчувстват доста мощно и постоянно се усещат нападнати. Техните страсти са доста дълбоки и в отрицателния, и в позитивния аспект.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР