Съдържание:При какви състояния е добре да пречистите кръвта си ‹›Препоръчано

...
Съдържание:При какви състояния е добре да пречистите кръвта си ‹›Препоръчано
Коментари Харесай

Най-добрите билки за пречистване на кръвта

Съдържание:

При какви положения е добре да пречистите кръвта си  Най-добрите билки за филтриране на кръвта ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Чистата кръв е в основата на благосъстоянието ни и отличното здраве. Много фактори способстват за замърсяването на кръвоносната система: неправилна диета, някои болести на отделителните органи, тютюнопушене и други. Възможно е да се почисти систематичният приток на кръв, като не се постанова да прибягвате до химикали, а да употребявате лечебната мощ на растенията. Имайте поради обаче, че билките, които пречистват кръвта, ще имат стремежи резултат, единствено когато се комбинират с вярната диета.

При какви положения е добре да пречистите кръвта си:

- болести на чревната система, черния дроб, бъбреците;

- податливост към алергични реакции;

- чести вирусни и инфекциозни патологии.

Също по този начин можете да прибегнете до филтриране на кръвта с билки, в случай че сте приемали някакви лекарства дълготрайно или имате някакви нездравословни привички. Имайте поради, че е значимо в този случай менюто ви да включва огромен брой зеленчуци, плодове, зърнени храни, да увеличите количеството вода, която пиете до 2 литра дневно, а също по този начин да изключите тежките храни, които съдържат скотски мазнини и добавки.

Най-добрите билки за филтриране на кръвта:

 Пречистване на кръвта

- бреза;

- репей;

- коприва;

- бял равнец;

- орех;

- глухарче.

Растенията, които се употребяват за разчистване на кръвоносната система от отрови, имат неоспорими преимущества пред медикаментите: най-малко противопоказания и натурален състав. Следните лечебни растения също имат почистващи свойства:

Невен - извънредно богат е на витамини и покачва имунитета, предотвратявайки честите настинки. Невенът съвършено почиства притока на кръв и работи тонизиращо на тялото.

 Пречистване на кръвта с невен

Сабелник (блатна ягода) - растението съдържа каротин, витамин С, флавоноиди и е мощен антиоксидант. С помощта на билката можете да премахнете солите от ставите, да почистите лимфата и кръвния поток, а също по този начин да укрепите имунната система.

Жълт кантарион - оказва помощ за пречистване на кръвоносната система от холестерол, мазнини, а също по този начин оказва помощ в битката против непотребното тегло.

Боровинка - отстранява отока, понижава възпалението. Билката е естествено слабително и пречистващо кръвта средство, а също по този начин има бактерициден резултат.

Изключително значимо е преди да започнете лекуването и пречистването на кръвта с тези билки, да се консултирате с вашия лекуващ доктор. Той ще реши дали те са подобаващи във вашето положение и съответен случай, а също по този начин дали няма някакви противопоказания за използването на някои от тях.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР