Съдържание:Попитайте себе сиБъдете честен с неяПриемете я за такава каквато

...
Съдържание:Попитайте себе сиБъдете честен с неяПриемете я за такава каквато
Коментари Харесай

Как да я запазиш

Съдържание:

Попитайте себе сиБъдете почтен с неяПриемете я за такава каквато еРаботете върху себе сиБъдете прочувствено свързани  Как да я запазиш

Влюбваш се в нея и усещаш смяна. В началото на връзката всеки човек се усеща доста нерешителен, тъй като не знае по какъв начин да разчита сигналите на половинката си, а също така не може да реши какво е подходящо да направи, с цел да покаже своите лични усеща.

Ако изпитвате потребност да покажете страстите си пред дамата, в която се влюбвате, ето няколко съвета по какъв начин да го извършите най-уместно без да се страхувате, че тя ще ви отхвърли, даже в противен случай - по този начин ще съумеете да задържите дамата до себе си.

Попитайте себе си

На първо място, задайте си въпроса - по какъв начин да я запазя в живота си. Ако имате елементарен отговор, който ви носи лекост, значи интуитивно знаете по какъв начин и това е допустимо.

Ако отговорът е доста комплициран и ви хвърля в положение на мощна паника - допустимо е това да не е дамата за вас.

Бъдете почтен с нея

Само вие може да прецените какви са действителните ви стремежи. Възможно е да желаете да сте с нея, а се случва и противоположното и даже тогава не би трябвало да криете истината.

Кажете ѝ по какъв начин се чувствате. Ако мълчите или се прикривате, това ще ви направи пасивно-агресивен. Не бъдете прекомерно внимателни.

Ако изпитвате мощни и дълбоки усеща, не се тормозете да ги изразите, тъй като, в случай че това е дамата за вас, тя ще ги схване и с наслада ще ги показа.

Приемете я за такава каквато е

 Как да я задържиш до себе си

Не я критикувайте и не се опитвайте да я измененията, а споделяйте с нея и своите недостатъци и провали. Вижте както желае тя от вас и помислете върху упованията ѝ.

Бъдете подготвен да посрещнете нейното комплициране - като всеки човек от време на време тя ще знае какво тъкмо, а от време на време - ще се усеща изгубена в новата обстановка в живота си.

Работете върху себе си

Направете своето личностно израстване най-важния ви приоритет. Тя е приключен и действителен човек и желае до себе си цялостна персона.

Тя няма да бъде вашата по-добра половинка, няма да ви добавя или да ви освободи от слабостите. Обикновено интимните връзки даже ускоряват всички прочувствени дефицити, които по принцип имаме.

Ето за какво, имайте поради, че тя се нуждае от някой, който е работил върху себе си и своето личностно развиване. Това значи, че е добре да извършите за себе си освен това от изчитането на няколко книги за самопомощ.

Осъзнаването на прочувствените контузии, страданието и болката, които са построили характера ви, ще ви направи състрадателна и съчувствена персона преди всичко към самия себе си.

А щом може да се отнасяте по този метод към себе си, значи можете и към нея и тя сигурно ще го усети.

Бъдете прочувствено свързани

 Задържане на жена с благи жестове

Разберете, че прочувствената фамилиарност е тъкмо толкоз значима, колкото и физическата фамилиарност.

Това значи да сте сензитивен към езика на тялото - освен на нейното или освен на вашето, а на това, което дружно създавате като двойка.

Тя сигурно е създание, което обича да бъде докосвано, тъй като физическият контакт е доста надълбоко и значимо другарство в една връзка.

Прегръдките, целувките, нежното погалване и разтривки, направени в кухнята, на верандата, в колата, ще пренесат вашата непосредственост на друго равнище.

Дръжте ръката ѝ, бъдете благородник. Минете зад нея, когато тя минимум чака и я прегърнете и нежно целунете врата ѝ. Това несъмнено може да е прелюдията към една доста вълнуваща фамилиарност.

Не се опасявайте да поддържате връзка с нея по разнообразни способи. Изпращайте ѝ имейли, фотоси, смс-и. Споделете живота си с нея и отговаряйте, когато тя споделя нейния.

Водете дълги диалози с нея по време на вечерята, край огъня или до момента в който се разхождате или седите на пейката в парка. Животът ви би трябвало да се преплита толкоз, колкото и телата ви. По този метод ще я запазите в живота си.

Но не я тормозете със известия и не я задушавайте. Тя се нуждае от пространство - тук точно се изисква да деянията зрелостта на прочувствено приключения човек, който може да прояви и непосредственост и по едно и също време с това да почита свободата на индивида до себе си.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР