Съдържание:Пожелания за класния ръководител за рожден денПожелания за класния ръководител

...
Съдържание:Пожелания за класния ръководител за рожден денПожелания за класния ръководител
Коментари Харесай

Пожелания за класния ръководител

Съдържание:

Пожелания за класния началник за рожден денПожелания за класния началник за имен денПожелания за класния началник за довеждане докрай  Пожелания за преподавател Снимка: pixabay.com

Класният началник е индивидът, който ни дава основите на познанието и житейското личностно израстване. Ролята на класния началник е незаменима и извънредно значима, по тази причина този преподавател има най-специалното място в интервала на ученето.

Класният началник е този преподавател, който прекарва най-голяма част от времето с нас. Той има ролята да трансформира класа в семейство, което е сплотено, толерантно и другарски настроено. Именно функционалност на класния началник е да ни научи на значимите неща на живота – освен да се усвояват знанията от учебно заведение, само че и да се демонстрира схващане, съгласие, взаимна поддръжка и единодушие.

Ето за какво пожеланията към класния началник би трябвало да носят особено отношение, изпълнено с страсти като почитание и благодарност.

Какви пожеланията можете да поднесете на своя класен началник съгласно мотива?

Пожелания за класния началник за рожден ден

Честит рожден ден, скъпа учителко! Желая Ви любов да топли сърцето Ви, добрина да изпълва душата Ви, щастието да огрява дните Ви и триумфи да осмислят дните Ви. Вие сте човек за образец, който има положително сърце, безкрайна мъдрост и несравнима мощ. Благодаря Ви, че от преподавател се превърнахте в наша втора майка, модел за подражателство и непосредствен другар!

Пожелания за класния началник за имен ден

 Пожелания за класния началник

Честито да бъде името Ви, учителко скъпа. Вашето име е специфична част от моя живот, тъй като постоянно ще ми припомня за незаместим и безценен преподавател, както и за правилен и безрезервен другар. Вие ни давате познания, само че и неписани житейски уроци.

Вие сте главата на нашето семейство и сърцето на нашия клас. Благодарение на Вас ние градим сполучливо пътя си и се трансформираме в почтени младежи. Пожелавам Ви да бъдете здрава, щастлива и безпределно обичана. Нека всяка Ваша фантазия се трансформира в действителност!

Пожелания за класния началник за довеждане докрай

Скъпа учителко, през днешния ден се разделяме, само че дано не отстъпваме място на тъгата. Вие си извоювахте незаменимо място в моето сърце – като влюбчив и безрезервен човек, като умен и удивителен преподавател, като правилен и угодлив другар. Радостта, че ви срещнах и бяхте дълги години част от моя живот, надвива над тъгата, че би трябвало да разделим своите пътища. Такъв преподавател като вас е незаменима премия, само че това не е Сбогом, а единствено Довиждане, тъй като нашите пътища ще се срещат още веднъж.

Вижте още:

- Пожелания за рожден ден на сътрудник или колежка;

- Какво да подаря на учителката.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР