Съдържание:Нарича ви с друго име в леглотоНе ви дава да

...
Съдържание:Нарича ви с друго име в леглотоНе ви дава да
Коментари Харесай

Как да разбера, че жена ми ми изневерява?

Съдържание:

Нарича ви с друго име в леглотоНе ви дава да пускате пералняВече не разгласява фотоси с васЗвукът на телефона й в никакъв случай не е включенДържи се с вас повече като с другар, в сравнение с като любовникЧесто остава до късно на работаСменя си паролитеОсобено се интересува от това къде стеТренира повечеНе споделя с васОбвинява ви, че вие изневерявате  изневеряваща жена

Някои мъже просто не могат да повярват, че брачната половинка им/приятелката им е способна да им изневери. Дори когато има явни сигнали за това. Някои мъже просто отхвърлят сходна догадка.

Знаците, че една жена изневерява, са толкоз очебийни, че е просто невероятно да ги пропуснете.

Нарича ви с друго име в леглото

Това е първият сигнал, на който би трябвало да обърнете съществено внимание. Ако жена ви инцидентно ви назова с друго име в леглото, това може да значи, че тя или желае да сте някой различен, или към този момент спи с някой различен.

Не ви дава да пускате пералня

Нито една брачна половинка няма да откаже малко помощ от брачна половинка си, в случай че не желае да скрие нещо. Често пъти това сякаш безобидно нещо се оказва директно обвързвано с изневярата. При прането могат да се прикрият много знаци на възможна спекулация – като касови бележки или мирис на парфюм, друг от вашия.

Вече не разгласява фотоси с вас

Ако жена ви се пробва да прикрие всевъзможни следи, че има връзка, приемете го като знак, че тя крие нещо. Вероятно желае да наподобява свободна. Това обаче не е единственото нещо, за което да се тревожите, във връзка с онлайн пространството.

Звукът на телефона й в никакъв случай не е включен

Ако жена ви употребява телефона си, с цел да поддържа връзка с любовника си, тя няма да желае вие да разберете. Затова звукът на телефона постоянно ще е изключен, с цел да избегне неуместни въпроси, от сорта на: кой ти написа, кой ти звъни и така нататък И запомнете: имате повече аргументи да се притеснявате, в случай че звукът на телефона е изключен, в сравнение с в случай че е включен и някой й звънне.

Държи се с вас повече като с другар, в сравнение с като ухажор

 невярност

Ако романтиката внезапно се изпари, това е червен сигнал. Ако забележите, че жена ви към този момент не употребява гальовни нарицателни като „ скъпи ”, „ бебе ”, „ мише ” и така нататък, значи сте загазили. Вероятно това значи, че жена ви желае да ви изтласка в „ другарската зона ”.

Често остава до късно на работа

Внимавайте, в случай че брачната половинка ви постоянно работи в допълнение. Жените постоянно лъжат мъжете си, че са ги задържали в офиса, с цел да прикрият прелюбодейството си. Има и друга причина да се съмнявате: в случай че брачната половинка ви постоянно закъснява, може да има сътрудник, с който й е по-приятно да си прекарва времето.

Сменя си паролите

Някои двойки доближават досега във връзката си, при който си имат задоволително доверие, че си знаят паролите за всичко. Ако внезапно жена ви си смени паролата, да вземем за пример, под предлог, че са й хакнали профила, евентуално има нещо в този акаунт, който не би трябвало да виждате.

Особено се интересува от това къде сте

Невярната жена желае да знае къде тъкмо се намира мъжа й когато и да е, с цел да възнамерява другата си среща. В противоположен случай рискува да бъде хваната.

Тренира повече

Ако жена ви изневерява, има огромен късмет внезапно да стартира да тренира интензивно. Разбира се, в случай че е възнамерявала отдавна да отслабне, нямате мотив за терзание. Но, в случай че ползата й внезапно се появи, тогава евентуално желае да впечатли някой различен, а не вас.

Не споделя с вас

Когато една връзка не върви, партньорката ви малко по малко ще спре да ви споделя. Разкриването на душата е симптом за непосредственост и съгласуваност. Когато това спре, бъдете сигурни, че нещата не отиват на добре. Ако някой изневерява, той/тя ще мълчи повече от нормално.

Обвинява ви, че вие изневерявате

По подигравка на ориста, елементарен метод да разберете дали жена ви е лъжкиня, е в случай че стартира да ви упреква, че й изневерявате. Прелюбодейците имат склонността да трансферират виновността върху другия.

Има още доста способи да разберете дали жена ви е почтена с вас или не. Обръщайте внимание на дребните сигнали, само че не бъдете прекомерно мнителни. Може да се окаже подправена паника.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР