Съдържание:Как да спечелите от франчайзинг? ‹›Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод

...
Съдържание:Как да спечелите от франчайзинг? ‹›Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод
Коментари Харесай

Какво е франчайзинг и как се печели от него?

Съдържание:

Как да спечелите от франчайзинг?  Какво е франчайзинг и по какъв начин се печели от него? ‹›  Повод за куче, розов, 5 метра, до 15 кг Страхотен аксесоар за вашата кухня:Повод за куче, розов, 5 метра, до 15 кг18.50 лева.Виж ››

Най-общо признато, франчайзингът е организационна конструкция, по която независими юридически компании реализират продажби на артикули или услуги. Тази конструкция е единна и функционалностите в нея се разпределят сред сътрудници.

Можете да си визиите компанията франчайзодател като фирма-майка, която дава позволение нейните функционалности отчасти да се извършват от по-малки фирми-деца. Така се построява семейство в границите на вертикално-кооперативна система.

По-малките компании получават позволение за извършване на съответната стопанска активност под контрола на прецизно контрактувани условия. Те закупуват правото си да употребяват името на фирмата-майка и под него да ръководят собствен бизнес.

Тази конструкция носи доста преимущества. На първо място, дребните компании употребяват към този момент одобрената положителна известност на франчайзодателя. На второ място, те стартират бизнеса си с доста по-малък капитал, в сравнение с е бил нужен при стартирането на огромната компания. Освен това, фирмата-майка им оказва помощ, която да запълни неналичията на бизнес знания.

Как да спечелите от франчайзинг?

Не мислете, че това е лесна задача! Точно противоположното, първоначално ще се появят непредвидими разноски за съоръжение, материали, рекламиране и други Затова е значимо да се уточняват и най-малките елементи в бюджета.

Първата стъпка за триумф е вярната преценка в кой бизнес си коства да инвестирате. Трябва да се проучват съперниците в региона, до какъв брой марката на франчайзодателя е известна, какво е търсенето на пазара за тези стоки/услуги, същността на метода на работа и така нататък Проучването е наложителен детайл преди такава забележителна инвестиция.

 Франчайзинг

Втората стъпка е образованието. Голямата компания обезпечава нужните семинари и курсове, само че е належащо усещане от ваша страна. Ако имате въпроси или неясноти, не отлагайте тяхното задаване! Пропуските в знанията могат да имат основно значение в развиването или неуспеха на вашето ново бизнес начинание.

Третата стъпка до облагата, както и най-важната, е желанието. Без да бъдете непрекъснати и сигурни в концепциите си, няма да бъдете сполучливи.

Стартирането на бизнес изисква време за възвръщане на вложенията и по-късно струпване на първите облаги. Затова е належащо да бъдете търпеливи, усърдни в работата си и да не спирате да влагате от мотивацията си. Печалбата няма да пристигна незабавно и с това би трябвало да бъдете изцяло наясно, когато стартирате сходен бизнес. В него търпението се оказва най-важната стъпка към триумфа!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР