Съдържание:1. Външен вид2. Усмивка, поглед и чар3. Духовитост 1. Външен

...
Съдържание:1. Външен вид2. Усмивка, поглед и чар3. Духовитост 1. Външен
Коментари Харесай

Как да провокираш интерес у мъжете

Съдържание:

1. Външен вид2. Усмивка, взор и чар3. Духовитост  Как да провокираш интерес у мъжете

1. Външен тип

На нас дамите ни е пределно ясно, че с цел да предизвикваме погледа в един мъж, би трябвало да изглеждаме добре. Чисто образно, на " първо четене ", както се споделя.

От сходна позиция е добре да премислите какви облекла биха предизвикали мъжкия интерес. Знаем, че всичко по-разголено или по-възбуждащо половите апетити на един мъж е положително решение - къси полички или панталонки, впити по тялото клинове или пък ластични дънки, дантелени или полупрозрачни блузи, облекла с гол тил или пък с по-голямо деколте - женските хитрини, които използваме са ясни.

За страдание не всички от нас наподобяват като манекенки и ще би трябвало да вземат това под внимание. Използвайте всички хрумвания, касаещи облеклото, което би предизвикало мъжете, само че не забравяйте, че даже и да не си се представяте в него я от позор, я тъй като сте уверена, че сходни " разголващи " облекла не ви стоят добре, то тогава можете да " заложите " на стилна прическа, провокираща походка, ароматно благоухание от първокласен парфюм, хубав макияж (повечето мъже не обичат мощно гримирани жени) или на други дамски трикове, които ще ви споделим в идващите 2 точки. Като подчертаваме, че те въобще не са за подценяване.

2. Усмивка, взор и сексапил

 Провокиране на интерес у мъжете

Може природата да не ви е дарила с съвършени пропорции, само че я се сетете какъв брой доста вицове има за русокоските (само пример), които могат да наподобяват прелестни за един мъж, до момента в който не решат да му предложат изкуствените си гърди, устни и т.н.

Ако не харесвате пропорциите си или пък сте прекомерно свенливи да ги покажете, то заложете на другите женски хитринки, които биха предизвикали интереса у един мъж - усмивката (никой не харесва намръщени жени), погледът (предизвикателен) и чарът ви (впуснете го в деяние, без да се замисляте).

3. Духовитост

Добре, дотук всичко е изпълнено и вие сте съумели да провокирате вниманието на съответния мъж/мъже. Но въпреки всичко би трябвало и да го задържите, в случай че не го вършиме поради лично покачване на самочувствието си.

 Флирт и провокиране на интерес у мъж

На този фронт към този момент би трябвало да се прояви вашата " остроумие " - възприятието за комизъм, някоя и друга " вметната " задявка " и най-много флирт. Важното е да оставяте откровеното усещане, че се забавлявате в неговата компания. В последна сметка нали това е задачата ви - да провокирате интерес у мъжете!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР