Съд в САЩ призна за виновни за измама Елизабет Холмс

...
Съд в САЩ призна за виновни за измама Елизабет Холмс
Коментари Харесай

Кратки новини

Съд в Съединени американски щати призна за отговорни за машинация Елизабет Холмс и членове на нейното семейство. Ръководената от тях компания се смяташе за доста перспективна и притегли милиарди вложения, в това число от някои от най-богатите в света. Впоследствие се оказа, че зад огромните обещания не стои действителен артикул.

Среща НАТО-Русия на 12 януари

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг насрочи специфична среща на посланиците на съдружниците с висши съветски представители за 12 януари. Заседанието ще се състои в Брюксел, откакто представители на Съединени американски щати и Русия проведат диалози по въпросите на сигурността на 10 януари в Женева.

Атентат против президента на Хаити

Въоръжени лица несполучливо се пробваха да убият и.д. президент на Хаити Ариел Анри по време на събитие в събота, отдадено на независимостта на карибската страна. След убийството на предходния държавен глава Жовенел Мойс през юли въздействието на бандите в някои елементи на страната се ускорява. Полицията, която назова нападението " дело на въоръжени групи ", не можа да удостовери незабавно броя на жертвите.

Рюте още веднъж ще е министър председател на Нидерландия

Новото държавно управление на Нидерландия отпред с Марк Рюте натъртва на обществената политика. За четвъртия си мандат демократичният министър председател трябваше да одобри настояванията на своите сътрудници, по-специално на социаллибералната партия D66, разяснява в. " Льо Монд ". Но по този начин 54-годишният Рюте ще счупи всички върхове за политическо дългоденствие в Нидерландия, откакто е министър-председател от 2010 година

Болсонаро влезе в болница

Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро бе признат болница в Сао Пауло. Хоспитализацията на президента е доказана от хирург, работещ в лечебното заведение. Според информация на ND TV, евентуалната диагноза е чревна непроходимост. През юли предходната година Болсонаро бе приет в болница с болки в корема. Две години по-рано - през септември 2018 година, той бе ранен с нож в корема по време избирателен протест, след което претърпя две незабавни интервенции.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР