Съд в осъди двамата руски моряци Алексей Игумнов и Никита

...
Съд в осъди двамата руски моряци Алексей Игумнов и Никита
Коментари Харесай

Гърция осъди двама руснаци на по 300 години затвор

Съд в осъди двамата съветски моряци Алексей Игумнов и Никита Шепталов на по 300 години затвор, като ги призна за отговорни за превозване на.
Това оповестява организация " Интерфакс " с позоваване на вицепрезидента на съветския отдел на Международния комитет за отбрана на правата на индивида Иван Мелников.
 Галъп: Антимигрантските настройки се покачват по целия свят " Галъп ": Антимигрантските настройки се покачват по целия свят
Нетолерантността към имиграцията се е нараснала в международен мащаб, а някои от минимум толерантните страни се намират в Европейски Съюз. Това показв...
Според Мелников подобен дълъг период на наказване се дължи на обстоятелството, че моряците са получили от 7 до 12 години затвор за всеки мигрант, открит на корабите. В Русия мъжете биха получили до 20 години затвор за образуване на незаконна миграция.
Правозащитникът акцентира, че руснаците отхвърлят виновността си. Те настояват, че са пристигнали в по разгласи в интернет. Обещавали са им към 100 хиляди рубли на месец за работа на туристически круизен транспортен съд, както и за храна и настаняване. След образование, сподели той, руснаците излезли в морето с екипажа. Отговорностите им в началото включват „ чисто техническа работа по готвене, разчистване “.
„ В неутрални води към кораба подходиха бодки, откъдето се качиха към 60 мигранти, а останалата част от екипажа, в противен случай, се качи в лодките “, сподели Мелников пред „ Интерфакс “. „ Нашите жители взеха решение, че не могат да оставят хората да умират в морето и останаха. Те обаче не могли да се оправят с ръководството на кораба и подали SOS сигнал. "
Той добави, че в последна сметка руснаците са жертви на по този начин наречените черни работодатели. Мелников съобщи, че съдът не е обърнал внимание на причините на руснаците и доказателствата за тяхната непорочност, а назначеният юрист на практика не е общувал с клиентите си, не се е запознавал с материалите по делото. За първи път руснаците видяха бранителя си едвам при започване на процеса.
 Какво тъкмо съдържа новият проект за банкет за бежанци и мигранти против пари? Какво тъкмо съдържа новият проект за банкет за бежанци и мигранти против пари?
Европейският съюз ще разгласи по-късно през днешния ден нови наложителни ограничения за ръководство на миграционните потоци - един от противоречивите въпроси, койт...
В Гърция към 26 съветски моряци в този момент са в сходна обстановка. Мелников означи, че съвсем всички са от фамилии с ниски приходи и се нуждаят от пари за юристи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР