Съд в Лос Анджелис отне от бащата на Бритни Спиърс

...
Съд в Лос Анджелис отне от бащата на Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Официално: Бащата на Бритни Спиърс вече не е неин попечител

Съд в Лос Анджелис лиши от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата, с което той контролираше живота и парите ѝ в продължение на 13 години, съобщи Асошиейтед прес.

" Настоящата обстановка е непоносима ", съобщи арбитър Бренда Пени след чуването на причините на двете страни. " Тя е отражение на една основала се токсична среда, която изисква отстраняването на Джеймс Спиърс ".

Това е огромна победа за поп звездата, която бе внесла иск да се освободи от попечителството на татко си, продължаващо от 2008 година, напомня Българска телеграфна агенция.

В началото на септември Джейми Спиърс подаде молба до съда в Лос Анджелис да постави завършек на попечителството над певицата.

Това се случи откакто Бритни се оплака пред съда през юни, че режимът е принудителен и позорен за нея. Тя подаде правни документи с молба татко ѝ неотложно да бъде отхвърлен като настойник на положението ѝ от 60 милиона $.

Тогава певицата се оплака, че поради попечителството няма право да кара, да има деца и даже да се омъжи за годеника си. Мярката бе наложена от съда поради краткотрайното психическо положение на Спиърс преди години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР