Съд в Анталия е осъдил на 4 години и шест

...
Съд в Анталия е осъдил на 4 години и шест
Коментари Харесай

16-годишен ученик от Турция целуна съученичка, но след това се случи нещо, което преобърна живота му

Съд в Анталия е осъдил на 4 години и шест месеца затвор 16-годишен турски възпитаник поради това, че е целунал 13-годишно момиче в учебно заведение, оповестява в. " Хюриет дейли нюз ", представен от Блиц.

В отчет на специалист за ученика с букви А.К. е очебийно, че той е подхванал това деяние, воден от тинейджърски подтик, само че прокурорът и съдията не взеха това под внимание.

След процеса А.К. получи наказване по обвиняване в полово посягане, е показала юрист Севджан Айдън Узун пред в. " Хюриет " на 28 септември, когато е произнесена присъдата.

Случаят визира 16-годишния възпитаник А.К. и 13-годишната ученичка с иницали С.Йо., които са се прегръщали и целували на територията на учебното заведение. Невръстната свалка стига до правораздаването, откакто съученик на 13-годишното момиче направил видеозапис, на която се вижда по какъв начин А.К. и С.Йо. се целуват, и го е споделил с другари.

Когато представителите на учебното управление видели видеозаписа, в углавен съд в Анталия е заведено дело и против ученика, направил видеопзаписа по обвиняване в " потребление на деца за снимане на неприлични фрагменти ", а против А.К. - по обвиняване в " полово посягане ".

В делото са забъркани и други четири деца, на които е бил изпратен видеозаписът. Те са били изправени пред съда по обвиняване в " шерване на неприлични фрагменти, в които са били употребявани деца ". Съдът в Анталия е оправдал петима от подсъдимите, включитено ученика, направил видеозаписа, като е наложил присъда от 4 години и половина затвор на 16-годишното момче А.К.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР