Съд пусна на свобода Петър Кърджилов и то без никаква

...
Съд пусна на свобода Петър Кърджилов и то без никаква
Коментари Харесай

Съдът пусна Петър Кърджилов на свобода без мярка за неотклонение

Съд пусна на независимост Петър Кърджилов и то без никаква мярка за неотклонение . Преди това прокуратурата настояваше за непрекъснатия му арест.
, предава bTV. Съдът обаче не одобри настояването и причините на държавното обвиняване.
Петър Кърджилов беше арестуван преди два дни на " Орлов мост " след скандал сред него и стара дама при палатковия лагер на протестиращите.
Има несъгласия и открити като лъжи изказвания в изказванията на дамата - Лиляна Тасева, което слага под подозрения задачите ѝ свидетелски показания , считат магистратите, представени от bTV.
Проявата съставлява само административно нарушаване, а не незаконно безчинство с изключителна смелост. Затова нямало налице учредения за каквато и да е била мярка за неотклонение.
На днешното правосъдно съвещание, като част от доказателствените материали прокуратурата е дала разпити на очевидци и видеотехническа експертиза.
Съдът не одобри настояването на юристите за вербален разпит и на други очевидци на случката. Защитникът юрист Арександър Кашъмов сподели, че такова висящо произвеждане няма, а изказванието е очернящо Кърджилов.
Той заподозря зла предумисъл във фабрикуването на очевидно погрешни условия, обявени от някой обиден очевидец. Прокуратурата може да стачкува определението на съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР