SACO, Мейн (AP) — Полицията в Сако, Мейн, помоли жителите

...
SACO, Мейн (AP) — Полицията в Сако, Мейн, помоли жителите
Коментари Харесай

Полицията в град в Мейн моли жителите да се подслонят на място след стрелба на оживено кръстовище

SACO, Мейн (AP) — Полицията в Сако, Мейн, помоли жителите да се подслонят на място в петък следобяд, до момента в който търсят обвинени след замяна на престрелки и злополука на оживено кръстовище провокираха малко блокиране на учебно заведение в целия град.

Съобщенията за изстрели са постъпили почти по същото време като злополуката на няколко транспортни средства в центъра, сподели полицията. Това включва учебен рейс, в който има деца, само че никой не е потърпевш, сподели представителят на града Емили Рой.

Говорител на полицията разказа следствието като „ продължаваща, променлива обстановка “. Полицията сподели, че търси четирима души, които са избягали от една от колите, взели участие в злополуката, и че един от хората наподобява е бил прострелян. Те също по този начин споделиха, че са намерили огнестрелно оръжие от едно от транспортните средства, взели участие в злополуката.

Рой сподели, че в злополуката са взели участие учебният рейс от близкия плаж Old Orchard Beach и друго транспортно средство.

„ Има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР