Събуждате се през нощта по едно и също време и

...
Събуждате се през нощта по едно и също време и
Коментари Харесай

Защо се събуждате по едно и също време всяка вечер?

Събуждате се през нощта едновременно и се чудите какво се случва с вас? Според китайската медицина има пояснение за всеки часови пояс, в който тялото ви ви кара да се събуждате. Според нея също по този начин в нашето тяло има един тип биологичен часовник, който ще ви помогне да определите кои проблеми с органите не ви разрешават да спите или кои страсти ви разсънват измежду нощ, написа zdrave.to.

Трудно ви е да заспите сред 21.00 и 23.00 ч.?

По това време се ускорява интензивността на кръвоносните съдове. Ако се събуждате постоянно в този времеви прозорец, може да имате проблеми с имунната система, надбъбречните жлези и щитовидната жлеза. Психологическите фактори, които усложняват съня по това време, са стресът, натрапчивите мисли и фокусиране върху личностните проблеми.

Събуждате се от 23.00 до 1.00 ч.

По това време жлъчният мехур е деен. Този орган е виновен за обработката на мазнините, които консумирате денем. Ако се събуждате по това време, тогава би трябвало да включите повече верни, здравословни мазнини във вашата диета. Ако съдите себе си или другите за нещо, тогава може да имате проблеми със съня в този период.

Събуждате се от 1.00 до 3.00 ч.

Време на чернодробна интензивност. Ако сънят е нарушен в този период, тогава вие подлагате този значим орган на прекалено много стрес.

Време е да намалите приема на алкохол и да преосмислите диетата си, с цел да избегнете проблеми. Гневът, злобата и възприятието за виновност също пречат на съня през това време.

Събуждате се от 3.00 до 5.00 ч.

През това време белите дробове натрупват О2, с цел да го трансферират в останалата част от тялото. В този времеви откъслек хората изпитват горест, тъга, тъга.

Ако се събуждате по това време, това е явен симптом за меланхолия. За да подобрите обстановката, би трябвало да преминете към здравословна диета и да дишате повече чист въздух.

Събуждате се от 5.00 до 7.00 ч.

Дебелото черво се задейства, тъй че не е извънредно за вас да се разсъните тогава, защото тъкмо в този миг може да имате предпочитание да отидете до тоалетната. Пийте доста вода, с цел да се отървете от казуса.

Емоционално ви попречва безнадеждната обстановка, в която се намирате, или нетърпеливото очакване за прогрес в живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР