Събуждате се една сутрин уикенда, приисква ви се нещо специално

...
Събуждате се една сутрин уикенда, приисква ви се нещо специално
Коментари Харесай

В КулинаАРТницата на шеф Шанков: Бързи, лесни и вкусни мекички

 Събуждате се една заран уикенда, прищява ви се нещо особено и въпреки всичко да не отнеме доста от утрото на почивният ден. Завъртате се и осъзнавате, че не сте се приготвили с нищо „ по-така “ с цел да извършите вкусна закуска, а може би грешите. Не забравяйте какво споделям постоянно „ Само неналичието на фантазията може да Ви ограничи “, а в тази ситуация евентуално и това, че към момента спите! Ноооо, по тази причина съм отсреща, с цел да дам концепциите, а Вие да ги осъществите и евентуално подобрите по собствен усет и желания.

Рецептата която Ви предлагам е необикновено вкусна, изключително за 5-те минути нужни за приготвянето на тестото и продуктите които се намират във всяка кухня. Не един път съм се събуждал от уханието на тези златисти изкушения, одеве изпържени и очакващи компанията на вкусно сладко или солено домашно сирене, които им носят сигурна „ крах “ в чест на моята кулинарна приятност!

ДОБРО УТРО, ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е ВКУСНО И УСМИХНАТ ДЕН!

БЪРЗИ, ЛЕСНИ И ВКУСНИ МЕКИЧКИ

(ПО РЕЦЕПТА НА МОЯТА МАЙКА)

Необходими артикули:

1 кофичка кисело мляко
Брашно – колкото поеме до меко, само че не лепкаво тесто. Различните брашна поемат друго течността, по тази причина не може да се каже точна съразмерност.
1 ч.л. сода за самун
½ ч.л. сол
1 ½ ч.л. захар

Начин на подготвяне:

Смесете в необятен съд млякото, содата, солта и захарта. След това последователно добавяйте брашното, до реализиране на мечтаното тесто. Оставете да отпочине за малко. След това намазнете ръцете си, разтеглете тънка мекичка и сложете в авансово нагорещено олио с дълбочина най-малко два пръста. Мекиците се пържат до момента в който не придобият златист отенък.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР