Събуждането в шикозна хотелска стая с изглед към слънчевата система

...
Събуждането в шикозна хотелска стая с изглед към слънчевата система
Коментари Харесай

Планират отварянето на космически хотел до няколко години

Събуждането в шикозна хотелска стая с аспект към слънчевата система може да бъде бъдещето на пътуването.

Базираната в Съединени американски щати компания разкри нова информация и концепции за концепцията си за галактически хотел, чиито планове са в орбита от 2019 година.

Първоначално показана от калифорнийската компания " Gateway Foundation " и по-късно наречена станция " Von Braun " - тази футуристична идея се състои от няколко модула, свързани с асансьорни шахти, които съставляват въртящо се колело, обикалящо към Земята. Сега планът се следи от " Orbital Assembly Corporation ", компания за галактическо строителство, която прекъсна връзките с " Gateway ".



Компанията за галактическо строителство в този момент има за цел да изстреля не една, а две галактически станции с туристическо настаняване: " Voyager Station ", преименуван автентичен дизайн, в този момент е плануван да побере 400 души и да отвори през 2027 година, до момента в който новата идея " Pioneer Station ", помещаваща 28 души, може да действа единствено след 3 години.

Целта, споделят " Orbital Assembly ", е да се ръководи галактически " бизнес парк " - дом на офиси, както и на туристи. „ Трябва да се даде опция на хората да живеят, работят и процъфтяват в космоса “, споделя Тим Алаторе - основен действен шеф на " Orbital Assembly ".

Цената на това галактическо наслаждение обаче е невероятна, което затруднява мнозина от нас да си показват да прекарат годишния си отпуск отвън този свят. Според Алаторе галактическият туризъм няма да е единствено за милиардери. " Правим всичко допустимо, с цел да създадем пространството налично за всички, освен за богатите ", споделя той.

Междувременно Алаторе счита, че галактическият туризъм занапред стартира. „ За хората, които са скептици или съмняващи се, това, което постоянно съм казвал е „ Дайте ни време. Ще се случи. Не се случва за една нощ. Просто ни изчакайте и ние ще ви покажем какво вършим и тогава вие ще можете сами да прецените. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР