Събуждане през нощта? Ето какво иска да ви каже тялото

...
Събуждане през нощта? Ето какво иска да ви каже тялото
Коментари Харесай

Ако се събуждате през нощта по едно и също време, имате проблем

Събуждане през нощта? Ето какво желае да ви каже тялото ви.

Според обичайна медицина хроничните нарушавания на съня нормално са породени от енергиен дисбаланс в организма. Когато сте в положително физическо положение, се счита, че силата протича свободно през тялото ви, без никакви отклонения.

 Събуждане през нощта? Ето кой орган не действа вярно

Ако обаче имате здравословни проблеми с избран орган, той може да ви разсъни през нощта.
Ако се будите сред 23:00 и 01:00 часа след среднощ, имате проблем с жлъчния мехур. Този орган разгражда мазнините, които сте поели денем. Събуждането по това време значи, че ядете прекалено много и прекомерно мазна храна и е време да измененията питателните си привички.

Пробуждането по това време може също да значи, че изпитвате отрицателни страсти като мъка, яд или самоосъждане или наказание на някой различен. Вашите лични или непознати неточности ви държат будни и не можете да заспите поради тях.

Ако се будите сред 01:00 и 03:00 часа, имате проблеми с черния дроб. Събуждането по това време на нощта може да значи, че черният ви дроб е претрупан и работи интензивно. Тялото ви предизвестява да измененията диетата си и да намалите приема на алкохол.

Също по този начин, събуждането по това време е обвързвано с отрицателни страсти като: яд, гняв и виновност, които не ви разрешават да се отпуснете.

 Събуждане през нощта? Ето кой орган не действа вярно

Ако се будите сред 03:00 и 05:00 часа, имате проблеми с белите дробове. През този интервал дишате най-дълбоко, което с изключение на доставяне с О2, обезпечава и пречистване на белите дробове.

Това може да е знак, че дробовете ви са претрупани със нечист въздух, прахуляк, цигари, слуз. Събуждането по това време е обвързвано с усеща като горест и страдание, в случай че ви се е случило нещо трагично и депресивно, което не сте приели изцяло или не сте решили като проблем.

Ако се будите сред 05:00 и 07:00 часа, имате проблеми с дебелото черво. Този развой на пречистване и подмладяване е доста значим за целия организъм и събуждането по това време може да значи, че тялото е обезводнено.

Що се отнася до страстите, събуждането по това време (ако не се постанова да ставате за работа) е обвързвано с страсти като: неспокойствие, празнина, неустановеност.

Вижте още: Комбинацията мед с орехи лекува тялото

Това също може да значи, че ви липсва смяна в живота, страсти и инвестиция в себе си.

Събуждане през нощта в несъмнено време – тялото желае да ви предизвести за здравето ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР