„Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива,

...
„Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива,
Коментари Харесай

Юлия Скрипал: Чувствам се по-добре с всеки изминал ден

„ Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива, че мога да кажа, че се усещам все по-добре с всеки минал ден ", съобщи 33-годишната Юлия Скрипал, щерка на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал.

Нейното изказване беше публикувано от полицията в Солсбъри.

Тя и татко ѝ бяха отровени с нервнопаралитичното вещество новичок в Солсбъри. Отравянето провокира интернационален дипломатически скандал, откакто Англия упрекна Русия за причинител на закононарушението.

„ Сигурна съм, че вие разбирате, че целият този епизод е нещо дезориентиращо и се надявам, че ще почитате моя персонален живот и този на фамилията ми по време на интервала на моето възобновяване ", добавя още Юлия Скрипал в първото си изказване след отравянето.

По-рано денем по съветските малките екрани беше публикуван аудиозапис, за който се твърди, че е телефонен диалог сред Юлия Скрипал и братовчедка ѝ Виктория.

В записа Юлия споделя: Всичко е наред. Баща ми си почива сега, спи. Здравословно сме добре, няма непоправими вреди. Скоро ще ме изпишат. Всичко е наред.

В диалога двете разискват още, че Виктория желае да замине за Англия и да посети Юлия и татко ѝ в случай че успее да вземе виза, само че Юлия ѝ дава отговор, че „ никой няма да ѝ даде виза ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР