Събудих се като Пепеляшка след участието ми в Гласът на

...
Събудих се като Пепеляшка след участието ми в Гласът на
Коментари Харесай

Ангелогласната Соня Михайлова: Събудих се като Пепеляшка след „Гласът на България“

" Събудих се като Пепеляшка след присъединяване ми в " Гласът на България ". Малко е стресиращо дори. Не чаках еуфорията към осъществяването му да е толкоз огромна. Не престава да звъни телефонът, стопират ме за фотоси непрекъснато. "



Това показа пред " България Днес " Соня Михайлова от живописното пиринско село Брежани. 24-годишната участничка подвигна на крайници жури и аудитория в първия епизод на " Гласът на България " с прочувствено и въздействащо осъществяване на " Излел е Дельо бунтовник ".

Един след различен столовете към сцената си обърнаха Галена, Любо Киров, Дара и Иван Лечев. Галена показа, че мъжът й е плакал на осъществяването на Соня. Докато Любо Киров разяснява, че това е " брилянтно осъществяване ", а Соня е " най-яркият артист в " Гласът " досега ".

Михайлова е учила интензивно музика от 8 до 12 клас, а по-късно записва " Изпълнителско изкуство " в Югозападния университет в Благоевград. Сега стартира и втора компетентност във висшето образователно заведение - " Педагогика на музикалното изкуство ".

" Мечта ми е да преподавам, уповавам се да съумея да събера мой женски хор за национална музика. Ще се споделя " Пирински гласове " или " Пирински звънчета ". Сега работя с 11 дребни девойки в моето село Брежани. Кметът ни е доста добър и ни даде галерията да репетираме. Пеем най-вече наши пирински песни, само че учим и шопски и странджански ", описа още пред вестника певицата, която избра да отиде в тима на Галена.

Семейството на Соня е голямo и пъстро - общо 12 души живеят под един покрив в китното село в полите на Пирин. Тя има 4-годишна дъщеричка Анастасия, а след време се надява на още едно отроче.

" Всички работим, родителите ми са в чужбина от много време, по-малките учат. Задружно се оправяме, разделяме си сметките, оказваме помощ си. От 13-годишна пея по кръчмите, с цел да оказвам помощ на фамилията ", открехва рецептата за оцеляване и фамилно благополучие Михайлова, която е натрупала редица награди и грамоти от състезания за национална музика през годините.

" Имам силите и желанието да стигна до финала и да печеля. Не считам напълно да залагам единствено на национална музика. Надявам се Галена да ми помогне в избора на по-различни песни, с цел да покажа качествата ми в българската сцена. С наслаждение бих изпяла " По първи петли " на Васил Найденов. Също и части на Графа, Михаела Филева, Михаела Маринова ", разкрива още Соня, която неотдавна има взаимни участия и с отбор " Пирин ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР