Събрание за издигане на кандидати за членове на Европарламента проведе

...
Събрание за издигане на кандидати за членове на Европарламента проведе
Коментари Харесай

Кметицата на Община Куклен стана член на ГЕРБ

Събрание за издигане на претенденти за членове на Европарламента организира общинската организация на ГЕРБ в Куклен. На събранието участваха народните представители ген. Константин Попов, Запрян Янков, регионалният координатор Георги Мараджиев, ръководителите на МГЕРБ-Владимир Пильов и ЖГЕРБ-Евелина Апостолова. В залата пристигнаха и кметът на Куклен Мария Белчева и ръководителят на Общинския съвет – Стефан Куцинов, които от през вчерашния ден са членове на Политическа партия ГЕРБ. Преди номинирането на претендентите за евродепутати регионалният координатор разгласи промяната на общинското управление. От поста общински началник е свален Пламен Гошев и на негово място е одобрен Тодор Лозанов, учредителен секретар на новото краткотрайно управление ще бъде Илия Димов. Мараджиев им пожела триумф, доста самообладание и с кураж да се изправят против идните компликации. Той добави, че съгласно него след тази промяна, общинската организация на ГЕРБ-Куклен ще тръгне обединена към идните избори и ще реализира едни доста положителни резултати.

„ Добрите резултати, успеха на евровота са значими, с цел да подсигуряваме, че постоянното ръководство на страната ще продължи, бе безапелационен ген.Попов. Той добави, че увеличеният БВП и растежът на вложения не са просто даденост, а резултат от взаимните старания на държавното управление на Бойко Борисов, народните представители от ГЕРБ и локалната власт.

„ Ние от ГЕРБ имаме за цел да надградим това, което имаме до в този момент – 6 евродепутати, само че това зависи единствено от вас. Бъдете дейни и не се поддавайте на провокации, знам, че триумфът е на наша страна, прикани присъстващите Запрян Янков.

„ Няма община в България, която да не е осъществила инфраструктурен план през този мандат, да не е получила пари за възстановяване на средата на живот, без значение от политическата принадлежност на кмета, сподели регионалният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и добави, че община Куклен не прави изключение.

Думите му бяха допълнени от военачалник Попов, който посочи, че с решение на Министерски съвет за Куклен са били отпуснати близо1 милион лв. за инфраструктурни обекти. Парите са били от държавния бюджет за 2017 година. 350 000 лева от отпуснатите средства са предопределени за реорганизация и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от " Тракия - икономическа зона ". Останалите близо 650 000 лева са планувани за шест улици в град Куклен. По думите му с тези вложения общината ще обезпечи по-добра пътна инфраструктура, както за жителите на града, по този начин и за бизнеса.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР