Събрахме мидички и повече пясък в косите, кожата ни жадувала

...
Събрахме мидички и повече пясък в косите, кожата ни жадувала
Коментари Харесай

OТ МАГАМА: Есенна топлина в косите

Събрахме мидички и повече пясък в косите, кожата ни жадувала за топлото слънце стана с лек шоколадов тен. Косите изсветляха и е време за нов старт през Септември.
С какво ще ни изкуши новият сезон ние от салон Магама ще ви разкажем в идващите редове.

Обновлението в дрешника идва още с първите по-хладни сутрини, в които се гушкаме в обичаният ни гальовен шал и това ни припомня да внесем повече топлота в косите и неизбежно да възобновим цвета си.

Взели чаша кафе или топъл чай преглеждаме разнообразни фешън оферти и някак сред красивите пухени блейзъри и атрактивни боти погледът е притеглен от красиво медно русо в косите примесено със студено перлено.


 
Но това не са единствените благоприятни условия, които разкрива пред нас новият сезон. Нежно кафяво с мирис на мока, бронзова охра с доста гланциращ резултат ще бъдат едни от мечтаните нюанси тази есен. Ако имате разнообразни желания то бъдете сигурни, че в палитрата нa багра за коса #Kadiffe ще откриете точният за вас цвят.

Не оставяме в страни красивите балеажи, които през септември може леко да потъмним в корените и да имат повече тайнственост в релефа на косите. Да не забравяме, че русите цветове са постоянно желани и без значение от сезона те си остават топ в класацията на най-предпочитаните нюанси.

За дамите, които обожават тъмните цветове ще имат невероятната опция да се потопят в лавандуловите нотки на тъмнокафяво или черналила.

Всяка коса с подобаващият цвят и подстрижка може да се трансформира в шедьовър, който да обере овациите.

Ние от салон Магама сме експерти в региона на хубостта и даваме опция на нашите клиенти да бъдат с красиви  цветове без да се употребява и капчица багра за коса!

Когато става дума за смяна и промяна на косата не е наложително да сменяте цвета си по общоприетия метод и да употребявате багра за коса. Има и много по-иновативен метод, с който ще имате стремежи колорит и дължина на косата.
 
Веднага ще разкрием тази невероятна опция, която ви дават удълженията за коса. Поставени със стикери, кичури или треси, те ще прибавят мечтаният от вас цвят! Освежаване на русите кичури без изсветляване? Това е допустимо с няколко кератинови кичури в стремежи колорит, които ще създадат това изцяло действително. С слагането на треси мечтаното медно алено изгрява на момента в косите.

Безброй са опциите да извършите прическата си за есента, друга, атрактивна и съвременна!

Доверете се на качествените артикули и услуги на салон Магама!
Запазете час за новият си цвят на косата на 0898777740

За спомагателна информация или съвещания ни потърсете на адрес: София, ул. Дамян Груев 46, тел. 0898777740

Перуки и тупета и артикули грижа за косата може да намерите и във физическите ни магазини:

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР