Събра се кръвта за Стефан Щерев - Чечо, но само

...
Събра се кръвта за Стефан Щерев - Чечо, но само
Коментари Харесай

Продължава борбата за актьора Стефан Щерев - Чечо, близките му събраха необходимата кръв, но...

Събра се кръвта за Стефан Щерев - Чечо, само че единствено за два дни, оповестява в. " Телеграф ". Както БЛИЦ заяви, обичаният от всички комедиен артист се нуждаеше от незабавно кръвопреливане , откакто бе признат по неотложност във ВМА.

Актьорската колегия се активизира и събра кръвта за комика. Звездата от " Шоуто на Канала " и Сатиричния спектакъл се почувствал зле в четвъртък и не могъл да пътува за Хасково, където имал зрелище.

Колегите му пуснаха апели във " Facebook " за набирането на кръв, а колежката му Люба Пашова написа: " Говорих с Владо от нашия клас. Каза, че за два дни има. Важно е за по-късно ".

Актьорът Мариан Бачев благодари на всички донори от името на фамилията му, а Орлин Проданов показа, че съчленовете на " Безвъзмездни кръводарители към този момент са почнали да подаряват. Кръвната група на Чечо е рядка - Б негативна.

Актьорът Антоний Аргиров посочи, че дарението на кръвта би трябвало да се направи в самата Военна болница, тъй като ще му бъде прелята непосредствено. " В двора на ВМА е центърът. Всеки ден става. На негово име. 02/9226000 е централа и те трансферират към центъра за кръвопреливане ", добави звездата от " Стъклен дом " и " Фамилията ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР