Съботният ден беше категорично най-слабият в историята на сигурните футболни

...
Съботният ден беше категорично най-слабият в историята на сигурните футболни
Коментари Харесай

Сигурните футболни прогнози за днес

Съботният ден беше изрично най-слабият в историята на сигурните футболни прогнози на типстърския екип в Actualno.com . След 0 извоювани от 3 залога няма място за оправдания и неточности, по тази причина ето ги и идващите оферти:

16:00 часа: Ним - Монпелие
Тимът на Ним посреща Монпелие в следващ кръг от френската Лига 1. Домакините от „ Стад дьо Костиер” са в неуверена форма, редувайки победа и загуба в последните си пет срещи. Монпелие пък има едно проваляне в последните си пет мача, само че все пак е мощно забъркан в битката за европейските места.
Двата тима в никакъв случай не са се срещали на равнище „ Лига 1” в историята си, като в първата среща през този сезон Монпелие взе безапелационен триумф с 3:0 над съперника. Същевременно в последните си две гостувания Монпелие не позволява проваляне, а Ним е неуверен в представянето си на личния си стадион.
Именно по тази причина ви предлагаме да се ориентирате към двойния късмет за Монпелие (Х2), като коефициентът е повече от приемлив – 1,48.
Прогноза : Равенство или Монпелие

14:30 часа: Сейнт Джонсън - Селтик
Двата тима се изправиха един против различен единствено преди четири дни, а успеха бе за Селтик (2:0). Статистиката от мача бе надалеч по-красноречива от крайния резултат: 21 на 1 удара в интерес на Селтик и 69% притежание на топката за отбора на Брендан Роджърс. В по-предишния мач сред двата тима Селтик се поздрави с още по-категоричен триумф - 6:0. " Келтите " също по този начин са безапелационни водачи в шампионата на Шотландия и влизат като безспорен любимец в мача със Сейнт Джонсън.
Прогноза : Победа за Селтик (1.36 коефициент)
19:00 часа: Интер - Болоня
" Нерадзурите " изчерпаха мачовете, в които имат право да сбъркат против слаби тимове. Торино завоюва против селекцията на Лучано Спалети, а преди този момент Интер направи 0:0 със Сасуоло. Болоня е един от най-слабите посетители в лигата и Мауро Икарди и компания този път ще се отпушат и ще завоюват елементарно срещата. В противоположен случай мястото на отбора в топ 4 не наподобява по никакъв начин несъмнено.
Прогноза : Победа за Интер на коефициент 1.39
Общият коефициент, който се получава от 3-те оферти, е 2.79, като можете да се възползвате както от 15% увеличена облага в уеб страницата на Националната лотария, по този начин и от 100% бонус първи депозит в 7777.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР