Съботата започва с променлива облачност, която на места ще е

...
Съботата започва с променлива облачност, която на места ще е
Коментари Харесай

Съботата започва с променлива облачност, следобед се очаква дъжд

Съботата стартира с променлива облачност , която тук-там ще е най-вече забележителна. Преди обяд, основно в Северозападна България, ще има превалявания от дъжд, а в следобедните часове ще превали и в останалата част от страната.

Вечерта тук-там преваляванията ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен вятър, след обяд ще стартира да се ориентира от запад . Въпреки това времето ще се задържи топло с оптимални температури сред 18 и 23 градуса, в София - към 18 градуса.

Най-ниските температури ще са сред минус 3 и 2 градуса, а най-високите - сред 25 и 30 градуса

По Черноморието облачността ще е променлива. Вечерта и през нощта против неделя ще има превалявания от дъжд, като в обособени региони ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 18 и 22 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса.

До Цветница температурите ще са под естествените за април

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд на доста места с превалявания от дъжд, над 2200 метра - от сняг. В обособени региони ще прегърми . Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, а на 2000 метра - към 6 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР