Саботажът влияе на гледанията на новата й песен.Eдин от претендентите

...
Саботажът влияе на гледанията на новата й песен.Eдин от претендентите
Коментари Харесай

YouTube саботира фолк дивата Джена

Саботажът въздейства на гледанията на новата й ария.

Eдин от кандидатите за наградата " Хит на есента " е новата ария на Джена, която е озаглавена " Не съм жена ти ". Със сингъла певицата прави безапелационна поръчка за шлагер, а меломаните още от първо гледане на видеоклипа са безапелационни:

" Ето това чакахме… Много избухващо парче - отлично! Джена още веднъж сподели класа и стил… Уникална е тази жена. Това е поп-фолка за мен… Страхотна е песента ти, също като теб е доста добра. Ти си една от дребното певици, които не разочароват с песните си… We love you from Iran DJENA… Moja pevačica… Love from Romania! Джена is the best! ", това гласят част от мненията.

" Не съм жена ти " е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст на Джена, Теодора Здравковска и Мирослав Калоянов. Peжисьор на видеоклипа е Добромир Николов.



Премиерата на видеото обаче не потегли без спънки. Проблем с YouTube саботира гледанията на видеоклипа. Оказа се, че казусът е обвързван с намирането на сингъла в търсачката на платформата за видеосподеляне. Самата певица е получила доста известия от почитатели, които се оплаквали, че не съумяват да открият песента й в YouTube. Към този миг видеото може да бъде намерено само с изписване в търсачката на латиница " Ne sam zhena ti ".

" Има механически проблем с YouTube, който въздейства и на гледаемостта на видеоклипа ми, за който е докладвано и се работи по неговото премахване. Когато казусът бъде позволен и видеото може да бъде намирано в търсачката на YouTube по всевъзможен метод, ще бъдете известени ", това написа певицата в своята публична страница във Facebook.



Снимка: Георги Малев / Фотограф
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР