Събота – СатурнУправляващо число 8Родените в събота са под ръководството

...
Събота – СатурнУправляващо число 8Родените в събота са под ръководството
Коментари Харесай

Какво значи да сте родени в събота?

Събота – Сатурн

Управляващо число 8

Родените в събота са под управлението на Сатурн, те живеят под тежестта на родовата карма. Само тези мощни хора са в положение да понесат това. Трудно се любуват на живота, само че го одобряват метафизичен. Съдбата ги изправя пред нови и нови тествания, като по този метод ги калява.

За сметка на своето голямо усърдие, разум и гений, при развито възприятие за отговорност тези хора са способни да се трансфорат в съвършени експерти и да доближат популярност и почитание. Отличават се с консерватизъм и обич към традициите. Много им е мъчно да се трансформират, по тази причина, до момента в който са деца, е нужно да откриват в себе си колкото се може повече качества и да ги развиват. Всеки от тях е добър пазител - нещата, до които се допрян, се резервират. Дори движимостите, които употребяват, им служат дълго. Не са подвластни на модата, следват лични правила.



Области, в които се усещат добре, са тези, които се отнасят до предпазване на обичаи, съблюдаване на правила и закони. Пътят им е еволюционен и сложен, без непредвидени скокове. Задоволяват се с малко, живеят непретенциозно, обичат простите неща, не се затрупват с движимости.

Сатурн е планета на началниците – обвързвана с взаимоотношенията със старшите по възраст или състояние, по тази причина за тях са значими връзките с бащата, огромния брат и с началството. Когато основат семейство, са уверени, че всичко по-късно ще се подреди единствено и са сюрпризирани, в случай че това не се случи.

В устрема си да спасят фамилията се трансформират в плебей на колегата си или дават воля на властните си упоритости. Нито едното, нито другото им носи благополучие. В дома си би трябвало да постъпват както вършат на работа – постепенно, последователно, крачка след крачка, с самообладание - единствено тогава ще имат персонално благополучие и задоволство в брака.

Те са дълголетници, в зрялата си възраст реализират почитание, любуват се на щастието си, дълго градено с твърдоглав труд.

Всяка събота е щастлива за тях. Годината на Сатурн (годината, която стартира в събота) е сложен интервал за множеството хора, само че за тях е щастлива, тъй като имат двойна поддръжка от шефа си Сатурн. В такава година могат доста да реализират.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР