Събота и неделя традиционно се смятат за дните, в които

...
Събота и неделя традиционно се смятат за дните, в които
Коментари Харесай

Вижте какво правят успешните хора през почивните дни

Събота и неделя обичайно се считат за дните, в които човек би трябвало да поспи до по-късно, да излезе късно вечерта и да се забавлява с другари, без никакви задължения. За сполучливите хора обаче уикендът постоянно наподобява по напълно друг метод. Според уеб страницата Born Realist множеството от тях се придържат към няколко правила, на основата на които построяват по-продуктивна нова седмица. Ето кои са те:

Ранно ставане
Дори през събота и неделя основният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук признава, че става в 3:45 часа сутринта. Може би това е прекомерно рано за множеството хора, само че като цяло събуждането преди 9 часа ще ви даде повече свободно време за разнообразни занимания.

Четене
Човек не би трябвало да подценява смисъла на книгите. На това мнение е шефът на платформата за резервации на пътувания Travel Ticker Eймантъс Балсиенъс, който споделя: "Четенето и желанието да съм в течение на това, което се случва, ми дава опция да открия неща, които съперниците ни подценяват. ". Набавянето на нови познания през уикенда ще ви помогне да се справите по-лесно със дилемите си през седмицата.

Време за обичани занимания
Човек не би трябвало да загърбва и обичаните си занимания. Успешните предприемачи постоянно са и изобретателни персони с доста занимания и ползи. Така да вземем за пример актрисата Мерил Стрийп признава, че обича да плете, а американският президент Джордж Буш рисува с картини с маслени бои.

Откъсване от мобилните устройства
Всеки се нуждае от време, в което да остави телефона си вкъщи и да не отваря мейлите си. Това е и чудесният миг за къси пътувания на близки дистанции.

Поглед в вероятност
Макар да си почиват, сполучливите хора в никакъв случай не губят инерция. Затова те постоянно отделят време да помислят в вероятност и да изработят проект по какъв начин да реализират задачите си.

Спортуване
Два дни лежане по никакъв начин не е добра концепция. Нужно е спортът също да не се пропуща. Така да вземем за пример милиардерът бизнесмен Ричард Брансън е почитател на кайтсърфинга, а индийският супербогаташ Анл Амбани е участник в маратони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР