Съборили сме 4 немасивни къщи. Днес ще бъдат съборени още

...
Съборили сме 4 немасивни къщи. Днес ще бъдат съборени още
Коментари Харесай

Войводиново пак настръхна: Не искаме повече цигани в селото!

Съборили сме 4 немасивни къщи. Днес ще бъдат съборени още 10. После остават солидните къщи, за които са издадени констативни протоколи. Багерите през днешния ден ще влязат след 9 часа. Няма хора на улицата. Всички от противозаконните къщи са отишли при родственици и познати. Това сподели пред камерата на bTV кметът на село Войводиново Димитър Тосев. Жители на селото също изрекоха своята позиция.

" Ще протестираме, до момента в който се изпълнят настояванията ни. Тези хора би трябвало да се махнат от селото. Искаме да водим спокоен живот. Всички имаме деца и мислим за тях. Имало е проблеми - мощна музика, палели са огньове пред къщите. Викали сме органите на реда, само че след инспекциите те продължаваха да си вършат своето. Не желаеме повече роми в селото. За това сме тук. Ще протестираме, до момента в който не разрушат всичките им противозаконни къщи. Ако си тръгнем в този момент, политиците могат да наредят д
Довечера още веднъж ще има митинг, като той ще е пети подред тази седмица и се чака да бъде най-мащабен поради апела сътрудници на потърпевшия боен да се включат в демонстрацията. По непотвърдена информация се чака да се включат и спортни агитки. Снощи протестиращите хора започнаха подписка с искане за най-строго наказване за арестуваните за побоя младежи от ромската махала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР