Съборихме Англия, С господ напред ставаме шампиони, Ние сме в

...
Съборихме Англия, С господ напред ставаме шампиони, Ние сме в
Коментари Харесай

Хърватите празнуваха цяла нощ

" Съборихме Англия ", " С бог напред ставаме първенци ", " Ние сме в пламъци, само че не сме изгорели ".

Това са единствено част от за заглавията в днешната преса в Загреб във връзка класирането на Хърватия за финала на Световното състезание по футбол в Русия. Пред близо 78 000 фенове на стадион „ Лужники “ в Москва, „ шахматистите “ се постановиха с 2:1 след продължения над състава на Англия и по този метод записаха най-големия футболен триумф в цялата история на страната. Преди този мач най-хубавото достижение на хърватите на международни финали бе третото място на Мондиала във Франция през 1998 година.

В хотела на футболистите дойде обичаният им хърватски реализатор Младен Гърдович, който се качи на масата и пя дружно с футболистите.

Десетки хиляди хървати честваха по площадите и улиците на страната през нощта. " Хърватия ", " Майстори ", " Юнаци ", бяха най-честите викания, дружно с имената футболистите и треньора Златко Далич.

Поздравявам момчетата. Те не са естествени! Аз нищо не направих. Те направиха всичко! Това, което направиха е същинска фикция, сподели Далич минути откакто Хърватия се класира за финала на Световното състезание.

В разногласието за купата в неделя, още веднъж на „ Лужники “, отборът на Златко Далич ще се изправи против състава на Франция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР