Съблазняването е изкуство. Някои се раждат с дарба за това

...
Съблазняването е изкуство. Някои се раждат с дарба за това
Коментари Харесай

Най-лесният начин да съблазниш мъж, наречен По-близо - по-далеч

Съблазняването е изкуство. Някои се раждат с заложба за това изкуство, други не, само че постоянно може да се научи. Психолозите са показали най-лесния метод да съблазните мъж.
Нашият вътрешен свят дефинира какъв брой сполучливи сме в любовта. Мъжете обичат уверени дами, които знаят, че са способни на всичко. Затова би трябвало да намерите метод да преодолеете подозрението в себе си – незабавно ще станете по-успешни с мъжете. И тогава техниката, разказана по-долу, ще бъде още по-ефективна.

Каква е същността на съблазняването " По-близо - по-далеч "
Трябва да „ играете “ с вашия мъж и да го накарате да мисли повече за вас. За да стане по-ясно, дано си спомним по какъв начин всички се държим в детството. Ако дадете на дете играчка и по-късно незабавно му я отнемете, то ще стартира да плаче. Желанието да има играчката ще бъде над всичко. Изненадващо, тъкмо същото се случва в любовта в зрелост. Ако мъжът разбере, че една жена го харесва и тя прояви благосклонност към него, той ще е благополучен и удовлетворен. Ако дамата незабавно изчезне и престане да бъде премия, мъжът ще желае да си я върне. Важният въпрос е какъв брой дълго би трябвало да се прави това? Докато разберете, че мъжът е ваш. За някои един път е задоволително, за други са нужни повече повторения. Друг значим въпрос е какъв брой би трябвало да продължи „ хладният “ интервал. Това зависи и от индивида. Някои мъже стартират да се паникьосват и се обаждат единствено след няколко часа, а други след няколко дни. Ако реакцията на вашето самообладание е бурна, тогава можете да измъчвате мъжа за един ден. Ако той реагира едва, тогава би трябвало да действате съгласно обстановката. Ако той реагира след два дни, тогава можете да останете в сянка за четири дни. Трябва да има и интервали на топлота и деликатност, когато сте „ положително момиче “.

Как се усеща един мъж, когато го игнорирате?
Когато го игнорирате, не отговаряте на известия по някаква основателна причина (винаги би трябвало да има причина), мъжът стартира да мисли за вас, да се рови в себе си. Той търси отговори на въпросите: „ Как да върна всичко към естественото? “, „ Какво да направя, с цел да имам още веднъж вниманието й? “. Колкото по-дълго мъжът стои в такава клатеща се поза, толкоз по-зависим става от вас. Много мъже знаят за този тип съблазняване. Те настояват, че не им работи, само че психолозите опровергават тези думи. Този способ постоянно работи, в случай че се употребява рационално и деликатно. Мъж, който се подлага на този тип съблазняване, се усеща много необичайно. Бъдете деликатни, тъй като имате опция да го отблъснете с държанието си. Необходимо е тънко да усетите характера на този, който харесвате, с цел да не прекалявате с отдалеченост и самообладание.

Какво да извършите, в случай че вие самите станете жертва на сходно съблазняване?
Това работи с всички - мъже и дами, освен това еднообразно добре. Ако ненадейно половинката ви стартира играе тази игра и вие разбирате това, само че към този момент сте се привързали, тогава ще би трябвало да следвате някои значими правила. Не би трябвало да отговаряте със същото. Ако човек стартира да ви обвързва по метода „ По-близо - по-далеч “, е неразрешено да действате по същия метод с него, в случай че го забележите прекомерно късно. Освен това не би трябвало да стартирате да обвързвате мъжа по този метод, в случай че към този момент сте напреднали във връзката си. Така той просто ще ви напусне. Преминете към нещо забавно - другарство с другари, занимания, създаване на кариера. Постепенно нещата сред вас ще се възстановяват. Поне по този начин споделят психолозите, а въпреки всичко те са експертите, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР