Събитията през тази седмица ще се развиват според избраната и

...
Събитията през тази седмица ще се развиват според избраната и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 април

Събитията през тази седмица ще се развиват съгласно определената и зададенаа посока от миналата седмица. Слънцето е в Овен - знакът на новото начало, действието, водачеството. Луната до 6 април  е растяща и това, което заложим като съответно деяние или стратегия ще пораства и ще се усилва през идващите месеци.

Най-важните събития през седмицата са свързани със следните астрологични акценти:
От 3 април до 11 юни Меркурий, планетата, която мощно въздейства и дефинира индустриалните процеси, търговията, връзката, пътуванията и други минава в знака Телец. Той ще остане по-дълго от нормално в този знак, защото ще бъде назадничав в интервала от 22 април до 1 май. Постепенно дейностите и решенията ще бъдат подчинени на главните цели, финансови тематики, сигурността.На 6 април е Пълнолуние в знака Везни - време за хармонизиране на партньорските взаимоотношения, внасяне на баланс в една или друга сфера от живота.
В дните към пълнолуние емоционалността и чувствителността са изострени. Предпазвайте се от импулсивни и прибързани реакции. С повече внимание към тези дни да подходят съществените знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР