Събитието стартира в средата на септември и обещава веселие за

...
Събитието стартира в средата на септември и обещава веселие за
Коментари Харесай

Диана Експрес и Нелина с участие на нов бирен фестивал във Виница


Събитието започва в средата на септември и дава обещание забавление за дребни и огромни

Един превъзходен мотив за забавление навън следва в морската ни столица през септември. SeptemBEER Fest ще се организира в дните от 15 до 18 септември на Цирковата поляна във варненския квартал „ Виница ”. Събитието дава опцията на поданици и посетители на града да се порадват качествено на оставащите топли дни с доста въодушевление.



Екипът на фестивала е подготвил за своите гости обилие от качествена немска, чешка бира българска крафт бира, вкусна храна, занимателни игри с награди, атракциони за най-малките гости, звездна музикална стратегия и още доста изненади!

Ето и каква ще бъде програмата за музикалните вечери по време на събитието:

15.09 (четвъртък) - Тутурутка

16.09 (петък) - Диана Експрес

17.09 (събота) - Нелина

18.09 (неделя) - Борис Дали

Началният час на всички концерти от програмата е 20:00 часа, като разнообразието от стилове и реализатори ще обезпечи занимания за всеки усет.

Организаторите дават алтернатива за всички искащи, които не утвърждават потреблението на пластмаса, да употребяват бирата си от стъклени халби против възложен депозит, който се възвръща при връщане на чашите в края на визитата.

Входът за SeptemBEER Fest ще бъде 5 лева, а за деца до 10 години - вход свободен. В събота и неделя (17.09 и 18.09) до 16:00 часа входът ще свободен за всички гости.

Повече настояща информация можете да откриете на на

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР